Světová trať Suzuka přivítala náš tým Janík-Motorsport ve virtuálních závodech! E- motorsport, F1, construct, počítače, sport | Constructors F1

etina English Rusky

Světová trať Suzuka přivítala náš tým Janík-Motorsport ve virtuálních závodech! E- motorsport, F1, construct, počítače, sport | Constructors F1 Constructors F1

Světová trať Suzuka přivítala náš tým Janík-Motorsport ve virtuálních závodech!

Janík Motorsport | 28.4.23 | Aktuálně

E-Motorsport 2023 - Janík Motorsport

Poslední závod (25.4.2023) na světové trati Suzuka v Japonsku se stal nezapomenutelným okamžikem pro šampionát Mercedes-Benz Virtual GP 2023, jehož pořadatelem je Virtual GP.

1

 

Naši jezdci, Petr Nezhyba a Tomáš Hulap, reprezentovali náš tým statečně a opět se ukázali v dobrém světle, kdy předvedli pár pěkných útoků a předjíždění.

Petr Nezhyba se umístil na 14. místě a získal tak pro tým další body do šampionátu. Během závodu se Petr propracoval až na 7. pozici, ale bohužel musel jet do povinného boxu a tím se vrátil zpět na 14. pozici, kterou si vybojoval od samotného startu, kdy startoval ze 17. místa.

2

3

Tomáš Hulap jel svůj první závod v iRacing, kdy musel zastoupit Michala Drábera, který měl technické potíže. Tomáš se předvedl v dobrém světle a zajel stabilní závod, umístil se na 17. místě. Jeho výkon byl velmi dobrý a ukázal tak svůj potenciál pro další závody. A jak to viděl samotný Tomáš? “Ani já se v kvalifikaci nevyhnul technickým problémům a ztratil jsem tak možnost zajet lepší čas. První polovina závodu byla z mé strany nejlepší, dokázal jsem držet tempo i lehce dotahovat protivníky před sebou, ale to se podepsalo na předních pneumatikách a byl jsem nucen je v boxech vyměnit. Pak už to byl boj sám se sebou a ze snahy dojet ztrátu jsem kupil chybu za chybou. Jako první zkušenost k nezaplacení, z chyb se poučím a příští závod budu chtít bojovat o umístění v TOP 10.”

Gratulujeme našim jezdcům k dokončení dalšího závodu a těšíme se na příští závod v šampionátu Mercedes-Benz Virtual GP 2023, který se jede na okruhu Monza v Itálii, 9.5.2023.

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com