Tajná řeč těla pilotů formule 1 za doby Michaela Schumachera. F1,Formule 1, construct, konstrukce | Constructors F1

etina English Rusky

Tajná řeč těla pilotů formule 1 za doby Michaela Schumachera. F1,Formule 1, construct, konstrukce | Constructors F1 Constructors F1

Tajná řeč těla pilotů formule 1 za doby Michaela Schumachera.

Miroslav Sanytrák | 2.1.05 | Tajná řeč těla pilotů F1 a dalších osob

Ve své profesionální práci se zabývám personálním managementem a řídím společnosti v oblasti lidských zdrojů, často koučuji majitele či vrcholové manažery firem, jsem jejich osobním poradcem. 50% každého úspěchu je kvalitní komunikace, část je asertivita jednotlivce a zbytek organizační schopnosti a samozřejmě rozhled a znalosti oboru. V posledních letech se setkávám se supermanažery, kterým je dána autorita dosazením na pozici např,.ředitele. Jejich skutečná práce však neodpovídá tomu, co očekává jejich okolí. Je to dáno tím, že mají určité jistoty práce a nejsou dostatečně motivování k dalším výkonům.

Tajná řeč těla pilotů formule 1 za doby Michaela Schumachera.

Moje 30ti letá praxe mi umožňuje sledovat právě komunikaci jednotlivých pilotů stájí formule 1 v oblasti tajné řeči těla. Sledovat jejich vývoj z hlediska osobnosti člověka a porovnávat je i s jejich některými předchůdci. Bohužel zatím nejsem přímo v dění velkých závodů, abych si svoje poznatky mohl doplnit osobní komunikací , doufám však, že se mi to brzy podaří. To však neznamená, že bych ze svého profesionálního hlediska prozrazoval na jezdce cokoliv, co by je mohlo jakkoliv poškodit, pouze chci naznačit čtenáři našeho webu, že mají sledovat i komunikaci tajnou řečí těla, která je jim schopna ukázat nejen emoční rozložení člověka, ale i jeho určité vlastnosti. (Srovnáme si fotografie pana Grahama Hilla a jeho syna pana Damona Hilla. V době aktivního závodění D. Hilla bylo naprosto jasné, že ve formuli 1 je člověk, který je velkým hráčem a touží obrovsky po vítězství. Ziskem mistrovského titulu se vše potvrdilo. Když budeme sledovat dřívější tajnou řeč těla J.Buttona a její současné projevy , také mnohé vypozorujeme.

Sledováním tajné řeči těla pana Michaela Schumachera na konci sezóny 2003 muselo být všem jasné, že nehodlá skončit s kariérou pilota formule 1 . Sledováním současné tajné řeči těla např. pana Raikkonena(přehlasované a a o) je jasně vidět šílenou bezmoc a boj s technikou závodního monopostu.  

Podívejme se na projevy řeči těla u pana Fernanda Alonsa, opět zde je vidět z jeho gest uspokojení a obrovská síla vyhrávat, on chce být vítězem. Vrátím se ke stáji Scuderia Ferrari Marlboro , k panu Rubensi Barrichellimu, kde můžeme sledovat určité napětí a obrovskou odpovědnost hráče číslo 2 u Ferrari. Pro budoucnost by mohl pan R.Barichello být velkou zbraní stáje. Již nyní vidíte na jeho gestech obrovskou vervu udržet si pořadí hned za panem Michaelem Schumacherem i v pozici celkového umístění v F1. Tolik zatím k tajné řeči těla pilotů F1.

V oblasti informací o pilotech F1 a jednotlivých stájích se nebudeme zabývat jejich osobní statistikou, tu najdou čtenáři Internetu všude kolem, naše statistika je zčásti zajímavě uvedena u komentářů jednotlivých velkých cen.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com