Tisková informace - Red Bull Racing F1 - Pohár “Red Bull MotoGP Rookies” Red Bull Racing, F1, Formule 1, sport, | Constructors F1

etina English Rusky

Tisková informace - Red Bull Racing F1 - Pohár “Red Bull MotoGP Rookies” Red Bull Racing, F1, Formule 1, sport, | Constructors F1 Constructors F1

Tisková informace - Red Bull Racing F1 - Pohár “Red Bull MotoGP Rookies”

Miroslav Sanytrák | 16.7.06 | Aktuality

Dorna a Red Bull spojují síly při podpoře růstu nových talentů

Od roku 2006 naváže společnost Dorna partnerské vztahy v oblasti rozvoje mladých talentů s výrobcem energetických nápojů Red Bull. Společným cílem obou partnerů je objevit a rozvíjet jezdce ze všech prostředí a ze všech koutů světa a přivést je na mistrovství světa MotoGP.

Tři kroky k MotoGP:

  • Postup při výběru
    Prvním krokem pro každého jezdce, který se chce zúčastnit tohoto seriálu, je návštěva na webovém místě vyhrazeném pro Pohár. Najdou zde formulář přihlášky a dozvědí se něco o plánech a cílech akce. Přihlásit se mohou od 30. května 2006 do 25. července 2006.

    Výběr se uskuteční při jedné čtyřdenní kvalifikační (rozjížďkové) akci:
    28. – 31. srpna 2006 ve Valencii (Španělsko)
  • Pohár “Red Bull MotoGP Rookies”
    Po skončení kvalifikační akce vybere panel odborníků 20 účastníků pro pohár “Red Bull MotoGP Rookies”, konaný v příštím roce. Oznámení o tom, kteří jezdci se kvalifikovali pro pohár “Rookies” v roce 2007, bude vydáno co nejdříve po posledním dnu kvalifikační akce.

    Motocykl: KTM RC 125, nově postavený motocykl KTM pro silniční závody se 125 ccm, 45 HP, 73 kg, hliníkovým rámem se dvěma vzpěrami, předním a zadním závěsem WP a brzdami BREMBO.
  • Red Bull MotoGP Academy
    Red Bull MotoGP Academy pořádaná pod odborným vedením bývalé hvězdy GP Alberta Puiga je iniciativa společnosti Dorna Sports, která má obchodní práva k MotoGP, a jejím cílem je podporovat mladé motocyklové talenty a poskytovat jim základnu pro postup na mistrovství světa MotoGP.

    Výběr
    Pohár Red Bull MotoGP Rookies
    Red Bull MotoGP Academy / mistrovství Španělska v kubatuře 125 ccm (CE V)
    Red Bull MotoGP 125 juniorských týmů

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com