etina English Rusky

Tisková zpráva - Automotodrom Brno Brno,okruhy, závody, Farinova zatáčka, primátor města Brna | Constructors F1 Constructors F1

Tisková zpráva - Automotodrom Brno

Miroslav Sanytrák | 20.11.09 | Aktuality

Tip na vánoční dárek!

Brno - Automotodrom Brno, a.s. nabízí jedinečnou možnost koupit jízdy v Motoškole již na rok 2010!

Udělejte radost svým blízkým zakoupením kurzu v motoškole pod dohledem zkušených instruktorů na brněnském Masarykově okruhu! Jedná se o kurs jízdy na motocyklu, kde se účastníci dozvědí vše podstatné o správném a bezpečném ovládání motocyklu i o rychlé jízdě. Tři velmi zkušení instruktoři seznámí účastníky se záludnostmi jednostopých vozidel, vysvětlí jim správný způsob průjezdu zatáčkou a naučí je nalézt optimální stopu při jízdě nejenom na okruhu, ale velký důraz je kladen i na chování v běžném provozu. Škola je určena všem kategoriím výkonnosti, a to jak mírně pokročilým a pokročilým majitelům silničních motocyklů, tak i naprostým začátečníkům, kteří se chtějí seznámit s bezpečnou technikou jízdy na závodní dráze Automotodromu Brno a chtějí si osvojit pravidla chování v běžném silničním provozu.

Svůj požadavek, případně přihlášku, zašlete, prosím, na: lacinova@brno-circuit.com Po připsání částky na náš účet, vám bude zaslán certifikát. Následně si vyberete termín, poté, co budou termíny zveřejněny. Cena je 3 500 Kč.

Více informací na www.brno-circuit.com

Kontakt:
Iva Lacinová
lacinova@brno-circuit.com
546 123 324

Štítky

Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní