Užijte si Autodrom naplno a podpořte dobrou věc! Aktuálně, bezpečnost, polygon, autodrom, Most, | Constructors F1

etina English Rusky

Užijte si Autodrom naplno a podpořte dobrou věc! Aktuálně, bezpečnost, polygon, autodrom, Most, | Constructors F1 Constructors F1

Užijte si Autodrom naplno a podpořte dobrou věc!

Autodrom Most /Press | 21.10.24 | Aktuality

Bezpečnost 2024

Mostecký polygon, největší profesionální centrum kurzů bezpečné jízdy v České republice, zve širokou veřejnost na AUTOSHOW – Den bezpečnosti a Den otevřených dveří, která se uskuteční v neděli 27. října 2024. Tato akce propojí zábavu s důležitým posláním – zvýšením povědomí o bezpečnosti na silnicích.

 

Návštěvníci si budou moci vyzkoušet cvičné moduly používané při kurzech bezpečné jízdy na polygonu, ale také zažít vzrušující jízdu na závodním okruhu v rámci každoroční AUTOSHOW. Vstup na akci je jako vždy zdarma.Na polygonu se uskuteční ukázkové kurzy bezpečné jízdy, během kterých si účastníci vyzkouší, jak správně reagovat v krizových situacích na silnici. Na závodní dráze budou připraveny jízdy pro veřejnost, kde motoristé mohou otestovat možnosti svého vozu a užít si jízdu podle svých schopností a za nejdostupnější cenu z celého roku.

Akce bude mít také charitativní rozměr. Nadační fond Autodrom Most předá výtěžek z prodeje nadačních kelímků Nadaci policistů a hasičů. Návštěvníci budou moci přispět zakoupením kelímku, jehož výtěžek poputuje na podporu těchto složek. Nadace Orlen Unipetrol navíc předá granty jednotkám dobrovolných hasičů na nákup nezbytného vybavení.

Zajímavým zpestřením bude Kia Roadshow, kde si zájemci budou moci prohlédnout a otestovat nejnovější modely této značky, včetně sportovního elektromobilu Kia EV6 GT. Každý, kdo absolvuje testovací jízdu, bude zařazen do soutěže o zážitkovou jízdu s tímto modelem na závodní dráze.

Na své si přijdou i fanoušci zásahových složek. Hasičský záchranný sbor ČRpředvede specializované vozy a další techniku. Policie ČR představí své speciální jednotky, včetně ukázek kynologie, hipologie a techniky pro zásahy při dopravních nehodách. Proběhne také dynamická ukázka zastavení ujíždějícího vozidla a zajištění pachatelů a odpoledne zpestří i policejní vrtulník (13:00–15:00). Na akci se budou prezentovat také zástupci zdravotnické záchranné služby, kteří předvedou resuscitační techniky a další praktické ukázky včetně simulace zásahu při dopravní nehodě ve spolupráci s dalšími složkami IZS. Celý den pak završí jízdní přehlídka policejních a hasičských vozidel.

AUTOSHOW a Den bezpečnosti slibují den plný zábavy, adrenalinu a zároveň užitečných informací o bezpečnosti na silnicích. Přijďte se pobavit, přispět na dobrou věc a zažít den plný nejen motoristických zážitků!

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com