Václav Janík si z letošní Ústecké 21 odvezl dvě vítězství ve třídě a dvě celková druhá místa. Janík Motorosport, IHCC, FIA, Nutrend, Racing | Constructors F1

etina English Rusky

Václav Janík si z letošní Ústecké 21 odvezl dvě vítězství ve třídě a dvě celková druhá místa. Janík Motorosport, IHCC, FIA, Nutrend, Racing | Constructors F1 Constructors F1

Václav Janík si z letošní Ústecké 21 odvezl dvě vítězství ve třídě a dvě celková druhá místa.

Kateřina Ťuková, Janík Motorsport | 30.5.23 | Aktuálně

Vrchy 2023 , Janík Motorsport

Václav Janík dominoval své třídě při dalším ročníku Ústecké 21

1

Šedesátý šestý a šedesátý sedmý závod zapsala letos stálice Mistrovství České republiky v závodech do vrchu - Ústecká 21. S tratí dlouhou 3 650 metrů odjela zabojovat i vrchařská sestava týmu ORLEN Janík Motorsport.Přemožitele ve své třídě E2-SC-3000 po celý víkend nenašel Václav Janík s Normou M20 FC. Už od tréninkových jízd byl nejrychlejší a svou dominanci potvrdil i v jízdách závodních. Skvělý výsledek stvrdil dvěma druhými místy v celkovém pořadí.

2 

Davidu Dědkovi s druhou Normou M20 FC se o něco lépe vedlo v neděli. I v sobotu ale figuroval ve výsledcích vysoko. V super vyrovnaném závodě dojel ve své třídě třetí se ztrátou šedesát osm tisícin na první příčku. Celkově se umístil dvanáctý. V neděli své výsledky ještě vylepšil. V celkovém pořadí uzavřel první desítku a třídu se mu podařilo vyhrát.

3 

Jiří Svoboda s Lolou B02/50 si z Ústí nad Orlicí odvezl dvě třetí místa ve třídě. V celkovém pořadí se v sobotu umístil hned za Davidem Dědkem na třináctém a v neděli si o jednu příčku pohoršil na celkové čtrnácté místo.

Těsně pod stupni vítězů ve třídě dokončil oba dva dny Jaromír Malý s Elantrou. V celkovém pořadí mu po prvním dnu patřilo osmadvacáté místo. V neděli se dokázal posunout o jednu pozici výš, na celkové sedmadvacáté místo.

4 

11

Dalším podnikem MČR v závodech do vrchu je každý rok v kalendáři ORLEN Janík Motorsport zapsán zlatým písmem - jde totiž o náš domácí podnik ECCE Homo Šternberk, který se pojede první víkend v červnu.

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com