Vrchařský debut Marka Rybníčka Maverick, Hill, Climb, vrchy, | Constructors F1

etina English Rusky

Vrchařský debut Marka Rybníčka Maverick, Hill, Climb, vrchy, | Constructors F1 Constructors F1

Vrchařský debut Marka Rybníčka

Pavlína Janíková/ Janík Motorsport | 25.10.21 | Aktuálně

Vrchy 2021

Závěrečný podnik vrchařské sezóny 2021, seriálu Maverick Hill Climb Czech, přispěl Marku Rybníčkovi k zajištění vynikajícího úspěchu jakým je titul Mistra třídy E1+3000/2WD.

1 

Jezdec v obou podnicích dvojzávodu  IV. GMS – HILL CLIMB RACE CARS SHOW, konaném na brněnském Masarykově okruhu, vybojoval druhou příčku. Jeho KTM X-BOR GTX bylo před startem vybaveno novým motorem a díky vyššímu výkonu a vyššímu krouticímu momentu byla změna opravdu znatelná. Krom dvou stříbrných pozic si z Brna odvezl ještě další cenná hodnocení, a to konkrétně dvě bronzová podia jak ve skupině E1, tak také v kategorii 1.


Sezóna 2021 je definitivně u svého konce a plán jezdce pro nadcházející závodní rok 2022 je již známý. Marek se nyní aktivně připravuje na účast v prestižním mezinárodním seriálu Mistrovství Evropy v automobilových závodech do vrchu, kterého se zúčastní se svým závodním speciálem.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com