Zlatý volant 2021 Zlatý volant, 2022, 45.ročník | Constructors F1

etina English Rusky

Zlatý volant 2021 Zlatý volant, 2022, 45.ročník | Constructors F1 Constructors F1

Zlatý volant 2021

Tereza Zajíčková/POZITIF | 27.12.21 | Zlatá,ý,é, řídítka,volant, oko

Zlatý volant - 45.ročník

Nominace v anketě Zlatý volant budou známy po novém roce

I přes nepříznivou epidemiologickou situaci běží přípravy na 45. ročník tradiční ankety Zlatý volant na plné obrátky. Těžko předvídatelný vývoj epidemie coronaviru a souvisejících opatření nicméně ovlivňují i plánování celé akce. Z toho důvodu se organizátor rozhodl, že oznámení nominovaných jezdců se uskuteční v průběhu ledna 2022.  

Tradiční motoristická anketa Zlatý volant, v rámci které jsou každoročně oceněni nejlepší čeští závodníci a motoristické počiny se uskuteční již po pětačtyřicáté. Vedle cen pro nejlepší české jezdce dostávají ocenění za celoživotní přínos motorsportu i zahraniční hvězdy. V minulosti si tak pro ocenění do Prahy přijeli jezdci jako Robert Kubica, Mick Doohan, David Coulthard, Michael Schumacher a řada dalších.

Oznámení nominací v 45. ročníku ankety Zlatý volant se uskuteční v průběhu ledna 2022, kdy proběhne i oficiální tisková konference, na které pořadatelé odtajní také jména hlavních zahraničních hvězd. Samotné předávání cen pak proběhne během plánovaného slavnostního galavečera na konci února.

O nominacích do ankety rozhoduje odborná porota složená z předních českých novinářů a nezávislých odborníků z oblasti motorsportu. O vítězích pak hlasují nejen porotci, ale i široká veřejnost, která bude moci hlasovat na oficiálních stránkách ankety.

Součástí Zlatého volantu je i anketa Zlatá řídítka o nejlepšího motocyklového závodníka a Zlaté oko, která odměňuje nejlepší motoristický snímek dané sezony. Pořadatelé nezapomínají ani na ženy, nejlepší závodnice přebírá Cenu Elišky Junkové.

 

 

 

 

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com