Zlatý volant v novém kabátě, hlasovat může i veřejnost Zlatý volant, info, Praha, PVA | Constructors F1

etina English Rusky

Zlatý volant v novém kabátě, hlasovat může i veřejnost Zlatý volant, info, Praha, PVA | Constructors F1 Constructors F1

Zlatý volant v novém kabátě, hlasovat může i veřejnost

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 10.11.17 | Aktuality

Most 2017

Zlatý volant v novém kabátě, hlasovat může i veřejnost

Ve zbrusu nové podobě a také termínu, který lépe vyhovuje potřebám hlavních aktérů, se představí tradiční motoristické ankety o nejlepší české motoristické sportovce Zlatý volant a Zlatá řídítka. Slavnostní vyhlášení jejich výsledků se uskuteční 22. února 2018 v Kongresovém sále PVA Expo Praha. Společnost AUTODROM MOST jako provozovatel stejnojmenného areálu a organizátor tuzemských i mezinárodních automobilových a motocyklových podniků je hrdým partnerem galavečera a sesterskou firmou pořadatelské agentury Pozitif. Do hlasování v anketě se premiérově zapojí také veřejnost.

V pořadí již 41. ročník Zlatého volantu vybere na základě hlasování odborných novinářů nejlepší tuzemské jezdce v uplynulém roce v pěti hlavních disciplínách: závody na okruzích, závody do vrchu, autokros a rallyekros, rallye a maratony a motokáry. Dále je připravena Cena Elišky Junkové pro nejlepší ženu závodnici a Cena za celoživotní přínos motorsportu. Součástí galavečera bude tradičně i vyhlášení osobnosti světového motorsportu.

Příležitost projevit svůj názor dostane však také široká veřejnost, která rozhodne prostřednictvím stránky www.zlatyvolant.cz o vítězi v kategoriích Sportovní automobil roku, Motoristická událost roku a Počin v oblasti e-mobility a autonomního řízení.

Paralelně se uskuteční i 12. ročník ankety Zlatá řídítka, orientované na sféru motocyklového sportu.

Po třinácté pak zazní jméno autora soutěže Zlaté oko o nejlepší fotografii s tematikou motoristického sportu.

Závěrečného galavečera se mohou zúčastnit také fanoušci rychlých kol. Vstupenky je možné již nyní zakoupit prostřednictvím sítě Ticketpro (www.ticketpro.cz).

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com