Žádná dovolená. Piloti Buggyra Academy France míří do Magny-Cours Buggyra Academy France , závody, | Constructors F1

etina English Rusky

Žádná dovolená. Piloti Buggyra Academy France míří do Magny-Cours Buggyra Academy France , závody, | Constructors F1 Constructors F1

Žádná dovolená. Piloti Buggyra Academy France míří do Magny-Cours

Buggyra Press | 4.7.24 | Aktuality

Buggyra Academy France 2024

Místo letního volna čeká jezdce Buggyra Academy France o víkendu třetí díl francouzského šampionátu tahačů na okruzích. Seriál zamíří do srdce Francie, na známý okruh Magny-Cours. Téo Calvet bude na pro Buggyru zcela neznámé trati usilovat ve vyrovnaném souboji o postup z průběžné třetí pozice. Raphäel Sousa hájí vedení v hodnocení juniorů a José Sousa touží rozmnožit svůj bodový zisk.

1

„Bude to pro nás výzva, protože jsme v Magny-Cours ještě nikdy nezávodili. Nemáme tedy žádná data a budeme se muset všechno naučit. Soupeři mají mnohem více zkušeností, protože zde už několikrát jeli. Očekává se proměnlivé počasí. Jestli začne pršet, mohla by to být pro nás výhoda. Téo je na mokru extra rychlý. Budeme bojovat a uděláme všechno pro úspěch,“ prohlásil šéf Buggyra Academy France Fabien Calvet. Pořadí v čele šampionátu je velmi vyrovnané. Vedoucí Lionel Montagne má 233 bodů a třetí Téo Calvet má jen o 11 bodů méně. To znamená, že každá jízda je důležitá, protože může v okamžiku změnit jméno absolutního lídra. Téo Calvet se na třetí podnik domácího šampionátu těší. V Magny-Cours startoval jedinkrát, a to už před šesti lety. „Chci znovu bojovat o nejvyšší příčky, jsem připravený vrátit se do čela seriálu. Nebude to snadné, v Magny-Cours jsem s Buggyrou nikdy nezávodil. Je to velmi rychlá trať s řadou rychlých zatáček,“ popsal francouzský závodník.

„Rád bych překonal smůlu z Le Castellet a Nogara, dokončil všechny čtyři jízdy a získal maximum bodů. Jsem si jistý, že pokud dokončíme všechny závody, můžeme Velkou cenu vyhrát,“ věří Téo. Závodní víkend francouzského mistrovství tvoří celkem čtyři jízdy. Po oba dny rozhoduje o pořadí na startu prvního závodu kvalifikace a následující Super pole. Druhá jízda s poloviční porcí bodů bude mít na startu otočené pořadí nejlepších jezdců.

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com