„CarTec GRID CHALLENGE", CarTec GRID CHALLENGE,Olomouc, partner, Janík, Motorsport | Constructors F1

etina English Rusky

„CarTec GRID CHALLENGE", CarTec GRID CHALLENGE,Olomouc, partner, Janík, Motorsport | Constructors F1 Constructors F1

„CarTec GRID CHALLENGE",

Pavlína Janíková/ Janík Motorsport | 21.10.21 | Aktuality

Janík Motorsport 2021 - Olomouc

Ve čtvrtek,  21.10.2021 proběhl na domácí trati Ecce Homo již třetí ročník oblíbené akce našeho obchodního partnera CarTec Olomouc s.r.o., pod názvem „CarTec GRID CHALLENGE", které byl tým Janík Motorsport opět součástí.

11 

Na všechny zúčastněné bedlivě dohlíželi týmových instruktoři v podání Kláry Mladé, Václava Janíka či Pavla Malého a ani sychravé podzimní počasí neodradilo klienty z jejich účasti. Ba právě naopak, díky deštivému počasí byl přínos nových jízdních poznatků na mokré vozovce o poznání větší. Již tradičně bylo připraveno několik stanovišť s možností vyzkoušet si krizové brzdění jak ve vysoké rychlosti na rovině, tak také v zatáčce a nechyběl ani oblíbený slalom.Ranní část školení patřila výhradně ženám. Cílem bylo za volantem zvýšit jejich sebedůvěru a bez stresu zvládat všechny krizové situace, dále odstranění špatných řidičských návyků a v neposlední řadě také překonání obav stejně jako posílení psychiky. 
2

Věříme, že akce dopomohla všem zúčastěným najít limity jak svého vozu, tak především limity svého řidičského umu a byla přínosem v získání spousty nových tipů, rad a  zkušeností.

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com