Adam Kout se chystá do Brna Adam Kout, jezdci, motokáry, okruy, moto | Constructors F1

etina English Rusky

Adam Kout se chystá do Brna Adam Kout, jezdci, motokáry, okruy, moto | Constructors F1 Constructors F1

Adam Kout se chystá do Brna

Marek Chvála,Sport Press,s.r.o./foto V.Ondráček | 2.9.15 | Aktuálně ze světa Superkart

MS Kart 2015

Adam Kout

Adam Kout se dnes v Praze sešel se zástupci médií. Řeč byla především o nadcházejícím víkendu, kdy se v Brně uskuteční další podnik European Superkart Series.

Tovární jezdec prachatického MS Kartu se ho zúčastní už jako novopečený mistr Evropy: „Je to výsledek šestileté usilovné práce lidí kolem šéfa týmu Milana Šimáka. Teď se všechna ta dřina konečně zúročila. Měl jsem k dispozici určitě nejlepší šasi z celého startovního pole, také motor patřil k nejvýkonnějším.“ To už je však minulost.

Milan Šimák -náš první mistr Evropy

Žhavou přítomnost představuje klání na Masarykově okruhu, do něhož Adam nastoupí jako lídr průběžné klasifikace seriálu. Po zdejším asfaltu se proháněl během své kariéry mnohokrát, se superkartem zde ale bude mít premiéru. I proto minulý pátek 28. srpna na něm absolvoval krátký test. „Nešlo o dosažení nějakých špičkových časů, kvůli problematickému počasí jsme navíc neměli optimálně naladěnou pohonnou jednotku. Především jsem si potřeboval osvěžit znalost trati, ujistit se, kudy vede optimální stopa,“ vysvětlil. Netajil se ani tím, že to pro něj bude víc než jen další závod v řadě: „Je to vždy výjimečná záležitost, když bojujete o vítězství před domácím publikem. Tentokrát v něm budou navíc i zaměstnanci společnosti MS Kart, jimž vděčím za mnohé.“ 

Štítky

 


Superkart

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com