Autodrom hledá traťové komisaře, čeká je odpovědná práce v atraktivním prostředí Autodrom Most, okruhy, závody | Constructors F1

etina English Rusky

Autodrom hledá traťové komisaře, čeká je odpovědná práce v atraktivním prostředí Autodrom Most, okruhy, závody | Constructors F1 Constructors F1

Autodrom hledá traťové komisaře, čeká je odpovědná práce v atraktivním prostředí

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 26.3.21 | Aktuality

Autodrom Most 2021

Zájemci ve věku od 18 let v dobrém fyzickém stavu se mohou hlásit na post traťového komisaře na mosteckém autodromu.

Podrobné informace získají na telefonním čísle +420 735 049 846 nebo se mohou na cokoli zeptat na e-mailové adrese prokop@autodrom-most.cz. „Jde o sezonní brigádu vhodnou pro muže i ženy, ideální je pro studenty, směnaře nebo aktivní důchodce. Po individuálním školení s nimi uzavřeme dohodu o pracovní činnosti,“ upřesnil sportovní manažer společnosti AUTODROM MOST Michal Prokop.

Práce traťového komisaře je odpovědná a náročná, přináší ale i nezanedbatelné bonusy. Vedle atraktivního prostředí je to bezplatný vstup na veškeré akce autodromu po celou sezonu nebo možnost zastávat funkci traťového komisaře i na dalších evropských okruzích. „Kdo se bude chtít věnovat této práci i nadále, čeká ho také kariérní růst. Může postoupit na post traťového dispečera, pilota safety caru, stát se členem posádky technické pomoci, případně i rozšířit řady zaměstnanců autodromu,“ vyjmenoval Prokop.

Školení nových traťových komisařů zahrnuje přednášky o bezpečnosti při práci, správném postupu při první pomoci zraněným nebo požární ochraně.

Adepti se také seznámí se sportovními předpisy a vlajkovou signalizací. „Harmonogram a termíny školení závisejí na vývoji epidemie nemoci covid-19 a aktuální platnosti vládních opatření proti jejímu šíření. S každým, kde se nám ozve, se domluvíme a dáme mu včas vědět. Věříme, že se vše vrátí co nejdříve do normálu a letošní sezona už bude plnohodnotná,“ doplnil sportovní manažer.

Role traťových komisařů je nezastupitelná. Bez jejich přítomnosti se v areálu mosteckého autodromu a sousedního polygonu neobejde žádný automobilový či motocyklový závod. Dohlížejí na průběh klání, upozorňují jezdce signalizací na různé nástrahy a nebezpečí, v případě potřeby na místě zasahují a likvidují také následky kolizí.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com