Autodrom Most podporuje děti Most, autodrom, F1, Formule 1, okruhy | Constructors F1

etina English Rusky

Autodrom Most podporuje děti Most, autodrom, F1, Formule 1, okruhy | Constructors F1 Constructors F1

Autodrom Most podporuje děti

Lada LAIBLOVÁ/Most | 7.9.15 | Aktuality

Most

Autodrom Most podporuje děti

Nejen děti v azylových domech Klokánek, ale také Dětský domov Most podpořil Autodrom Most. Ve spolupráci se spolkem Kouzelná jiskra se podílel na podpoře a propagaci kalendáře 2016 O snech. Do akce se zapojily osobnosti ze společenského života, které mají vztah k Ústeckému kraji. Přímo na Autodromu v Mostě vznikla fotografie s Kamilem Střihavkou a kluky z Klokánku, kteří by chtěli jednou závodit. „Autodrom Most odkoupil jako první fotografii s Kamilem Střihavkou a na konto Klokánku tak věnoval 20 tisíc korun,“ uvedla na slavnostní vernisáži organizátorka akce Renata Vítová.

Fotografie se stala majetkem Autodromu Most a bude k vidění v hlavní budově u 3D modelu závodního okruhu.

Klokánek

Autodrom Most využil velké popularity evropských závodů Czech Truck Prix 2015 a zorganizoval dražbu reklamního trička.  Nejednalo se ale vůbec o jen tak ledajaké triko, ale podepsali se na něj všichni jezdci, kteří se účastnili evropských závodů a startovali na mosteckém okruhu.  Tričko se podařilo vydražit za 12 tisíc korun.  K tomu osm tisíc korun přidal AITODROM MOST a.s. Finanční částku ve výši 20 tisíc korun obdrží Dětský domov v Mostě. „Chtěli bychom z této akce udělat tradici a na každých významných závodech vydražit zajímavou věc s tím, že vybrané peníze poskytneme na dobročinné účely,“ dodala ředitelka obchodu a marketingu Jana Svobodová. 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com