Autodrom podpořil práci neonatologických sestřiček a lékařů mostecké nemocnice Autodrom Most, okruhy , závody | Constructors F1

etina English Rusky

Autodrom podpořil práci neonatologických sestřiček a lékařů mostecké nemocnice Autodrom Most, okruhy , závody | Constructors F1 Constructors F1

Autodrom podpořil práci neonatologických sestřiček a lékařů mostecké nemocnice

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 16.11.18 | Aktuality

Autodrom Most 2018

Vedení společnosti AUTODROM MOST se rozhodlo podpořit Purpurový ples, uspořádaný v pátek 16. listopadu v předvečer Světového dne předčasně narozených dětí.

1

 

Benefiční akci zorganizovala nezisková společnost Nedoklubko ve spolupráci s městem Most jako hold práci neonatologických zdravotních sester a lékařů dětského oddělení mostecké nemocnice.

„Jde o velmi záslužnou a vysoce specializovanou práci, které si moc vážíme. Máme štěstí, že neonatologické centrum v Mostě patří k naprosté špičce v republice, a to právě i díky týmu uznávaných expertů ve svém oboru. Naší motivací je i skutečnost, že jednou z našich prioritních preventivních aktivit je výuka a výcvik bezpečného chování účastníků silničního provozu pro předškoláky a děti ze základních škol,“ vysvětlil rozhodnutí výkonný ředitel autodromu Ivo Diviš.

Do purpurové barvy, která je symbolem Světového dne předčasně narozených dětí, se v pátek večer zahalila také dominanta města – hrad Hněvín.

11

 

V oficiální části plesového večera organizátoři představili práci a péči neonatologických sester a lékařů a předali jim ceny „Pomáhám srdcem“. Hlavním programem večera provedl moderátor Petr Říbal, hudební doprovod obstaral houslista Pavel Šporcl a Martin Rufer Quartet.

„Ples musí být zejména zábavou. I proto jsme připravili také netradiční soutěž o ceny v přebalovaní na čas,“ doplnila koordinátorka pro Most neziskové organizace Nedoklubko Markéta Kučerová.

Mostecký autodrom podporuje potřebné dlouhodobě. Letos už poskytl finanční dar spolku AMA – SOP, který poskytuje odborné poradenství onkologickým a postonkologickým pacientům a jejich rodinným příslušníkům. Autodrom pomáhá i chlapcům a děvčatům z dětských domovů. Organizuje pro ně například exkurze se zábavním programem, soutěžemi o ceny ve svém areálu, zve je na doprovodné programy závodních víkendů.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com