Autodrom přivítá o víkendu MČR a MSR silničních motocyklů Most, autodrom, F1, Formule 1, okruhy | Constructors F1

etina English Rusky

Autodrom přivítá o víkendu MČR a MSR silničních motocyklů Most, autodrom, F1, Formule 1, okruhy | Constructors F1 Constructors F1

Autodrom přivítá o víkendu MČR a MSR silničních motocyklů

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 11.7.17 | Aktuálně

Most 2017

Velký okruh mosteckého autodromu přivítá o víkendu 15. až 16. července Mistrovství ČR a SR silničních motocyklů.

Záštitu nad závody v Mostě, jež byly součástí zrušeného mezinárodního šampionátu MOTOCh (dříve Alpe Adria), přebírá Autoklub ČR, Slovenská motocyklová federace a společnost AUTODROM MOST. Ukončení šampionátu zdůvodnil v prohlášení jeho promotér, agentura Slovakia Racing, ekonomickými problémy.

Přípravy a organizace závodu se ujala společnost AUTODROM MOST. „Vše nyní musíme zvládnout v rekordním čase. Pro podnik už se podařilo získat zvláštní ustanovení. Jezdci a týmy najdou jeho znění a také přihlášku na závody na webových stránkách www.autodrom-most.cz,“ uvedl sportovní ředitel společnosti Michal Marek.

Divákům se představí jezdci tříd 125 Sport Production, 125GP / Moto3, Superstock 600, Supersport, Superstock 1000 a Superbike. „Vstupné nevybíráme, fanoušci si tedy mohou vychutnat souboje silných strojů na dráze zdarma. Mají navíc přístup do paddocku, takže mohou sledovat i atmosféru před jednotlivými závody v zázemí týmů. Chybět nebude ani nabídka občerstvení,“ upřesnila obchodní a marketingová ředitelka společnosti AUTODROM MOST Jana Svobodová.

Zatímco sobota bude patřit volným tréninkům, kvalifikacím a prvnímu závodu, v neděli ostré souboje o mistrovské body vyvrcholí.

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com