Autodrom zve řidiče na jízdy po okruhu, počet účastníků je omezen Bezpečnost,limity, okruh, Covid-19, autodrom Most, F1, | Constructors F1

etina English Rusky

Autodrom zve řidiče na jízdy po okruhu, počet účastníků je omezen Bezpečnost,limity, okruh, Covid-19, autodrom Most, F1, | Constructors F1 Constructors F1

Autodrom zve řidiče na jízdy po okruhu, počet účastníků je omezen

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 4.5.20 | Bezpečnost i v F1

Bezpečnost a Autodrom Most

Motorističtí fanoušci z řad veřejnosti, kteří chtějí vyzkoušet své řidičské schopnosti i limity svého vozu či motocyklu na uzavřené trati, se konečně dočkají. Mostecký autodrom uspořádá 21.

1

června celodenní testovací jízdy na velkém závodním okruhu. Vzhledem k opatřením v souvislosti s šířením koronaviru a nemoci Covid-19 je účast na akci omezena na 40 osob.

„Nikdo by tedy neměl váhat s registrací, rezervace přijímáme na e-mailové adrese rosenkranzova@autodrom-most.cz,“ upozornila eventová manažerka společnosti AUTODROM MOST Michaela Rosenkranzová.

2

Od 09:00 do 18:00 hodin s hodinovou přestávkou mezi 12:30 a 13:30 hodin se na dráze vystřídají v půlhodinových intervalech řidiči automobilů s motocyklisty, maximální propustnost trati je 20 vozidel. „Zabezpečíme měření dosaženého času v jednotlivých kolech, každý tak bude mít přehled o svém výkonu,“ uvedla Rosenkranzová.

3

Cena za celodenní testování činí pro jeden automobil 8 000 korun, pro jeden motocykl 5 600 korun. „Je třeba dodržovat veškerá nařízení a hygienická pravidla kvůli možné nákaze koronavirem. Všichni účastníci akce musejí mít ústa a nos zakryty rouškami, vzdálenost mezi jednotlivými osobami musí být alespoň dva metry. Informace s ohledem na vývoj aktuální situace upřesníme. Po uvolnění restriktivních opatření nabídneme opět osvědčený model desetiminutových jízd po dráze,“ doplnila manažerka.

Zážitek z jízdy po dráze je možné umocnit i za volantem závodního okruhového speciálu OCR (Škoda Octavia III RS). Podmínky pronájmu vozu zájemci najdou zde. „Identický speciál pilotovali naši špičkoví jezdci Tomáš Pekař nebo Petr Fulín, kteří se v něm zúčastnili populárního šampionátu Octavia Cup. Určitě je lákavé vyzkoušet si pocity profesionálního závodníka,“ dodala Michaela Rosenkranzová.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com