Autoshow kvůli nařízení bezpečnostní rady státu mění svůj koncept Autodrom Most, nařízení vlády, F1 | Constructors F1

etina English Rusky

Autoshow kvůli nařízení bezpečnostní rady státu mění svůj koncept Autodrom Most, nařízení vlády, F1 | Constructors F1 Constructors F1

Autoshow kvůli nařízení bezpečnostní rady státu mění svůj koncept

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 11.3.20 | Aktuálně

The Most Challenge 2020

Tradiční akce The Most AUTOSHOW, která měla v sobotu 21. března zahájit novou sezonu mosteckého autodromu, se neuskuteční.

1

Důvodem je nařízení bezpečnostní rady státu zakazující pořádání kulturních, sportovních a společenských akcí s předpokládanou účastí 100 a více lidí. Na neurčito se tak odkládá i zahájení šestého ročníku oblíbené soutěže amatérských jezdců na velkém závodním okruhu The Most Challenge. Autoshow však nahradí ve stejný den testování pro omezený počet účastníků.

„Volné jízdy po dráze umožníme fanouškům, kteří si zakoupili místa v boxech, a také dalším zájemcům o jízdu ve vlastním voze tak, aby se na autodromu včetně zaměstnanců nepohybovalo více než 100 osob. Diváky, bohužel, do areálu pustit nemůžeme,“ vysvětlila obchodní a marketingová ředitelka společnosti AUTODROM MOST Jana Svobodová.

2

Zájemci o testování se musí předem hlásit na e-mailové adrese rosenkranzova@autodrom-most.cz. „Je třeba si uvědomit, že volné jízdy jsou kapacitně omezené. Kdo se tedy nezaregistruje včas, bude mít smůlu. Organizátoři umožní vjezd do areálu autodromu pouze 35 vozům s maximálně dvoučlennou posádkou,“ upozornila Svobodová.

Testování je rozděleno na dopolední a odpolední část. Od 09:00 do 13:00 hodin, respektive od 14:00 do 18:00 hodin si tak řidiči mohou vyzkoušet nedávno položený asfalt velkého závodního okruhu. „Účastník volných jízd po dráze zaplatí za dopoledne či odpoledne paušální částku 2 500 korun, zájemci o celodenní ježdění si tak připraví 5 000 korun. Jedna jízda trvá 15 minut, pořadatelé vpustí na dráhu vždy nejvíce deset vozů,“ upřesnila ředitelka.

Do běžného režimu se autoshow s velkou pravděpodobností vrátí opět na podzim tohoto roku, kdy je akce pro fanoušky a návštěvníky koncipována jako rozloučení se sezonou.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com