AUTOSHOW Praha 2016 nabídne českou předpremiéru vozu Renault MÉGANE Grandtour Autoshow, Praha, 2016 | Constructors F1

etina English Rusky

AUTOSHOW Praha 2016 nabídne českou předpremiéru vozu Renault MÉGANE Grandtour Autoshow, Praha, 2016 | Constructors F1 Constructors F1

AUTOSHOW Praha 2016 nabídne českou předpremiéru vozu Renault MÉGANE Grandtour

Petra Motyčková/ Praha | 22.9.16 | Aktuality

Autoshow 2016

Za dva dny otevře své brány největší český autosalón AUTOSHOW Praha 2016.
Na termín 22.9. - 25.9.2016 je připravena na Výstavišti v Praze - Holešovicích prezentace čtyřicítky oblíbených značek včetně mnoha zajímavých premiér. Vyznavači elegance, funkčnosti a maximálního pohodlí by si neměli nechat ujít českou předpremiéru nového vozu Renault MÉGANE Grandtour. Model v sobě nese to nejlepší z nového MÉGANE, který byl na trh uveden v únoru letošního roku.

 

Má jeho dynamický styl, výrazný design s jedinečným světelným podpisem Edge Light ve formě písmene „C“, Full LED světlomety LED Pure Vision a nabízí stejné inovativní technologie. V interiéru připomínajícím kokpit letadla se tak řidič může spolehnout na konfigurovatelný barevný Head-up displej, multimediální a navigační systém R-LINK 2 s dotykovým displejem 7“, resp. 8,7“ a také na četné pokročilé jízdní asistenty.  

 

V běžném provozu rozhodně oceníte funkci aktivního nouzového brzdění, upozornění na dodržování bezpečné vzdálenosti, adaptivní tempomat, systém varování před opuštěním jízdního pruhu, systém sledování mrtvého úhlu, rozpoznávání dopravních značek s varováním při porušení nejvyšší povolené rychlosti či systém automatického parkování Easy Park Assist.

Kromě pohodlného řízení vůz přináší
i maximální praktičnost. Délka přes 4,5 metru zajišťuje více prostoru posádce na zadních sedadlech i větší zavazadlový prostor se základním objemem 580 litrů. Opěradla zadních sedadel je možné sklopit přímo ze zavazadlového prostoru, tím dojde ke zvýšení objemu až na 1 695 litrů. Díky dvojitému dnu zavazadlového prostoru navíc docílíte zcela rovné plochy dna. Sklopit lze i sedadlo spolujezdce, poté můžete převážet předměty až o délce 277 cm.

Renault 

Atraktivní je i standardní výbava vozu, která nabízí například asistent rozjezdu do kopce, elektricky nastavitelná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka, bluetooth hands-free, sedadlo řidiče nastavitelné v šesti směrech nebo pětiletou záruku. Kdo by odolal?!

 

www.autoshowpraha.cz

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com