Autoshow Praha 2018 je zde, zapište si do kalendáře! Autoshow, Praha,2018, autosalón, Česká, republika, | Constructors F1

etina English Rusky

Autoshow Praha 2018 je zde, zapište si do kalendáře! Autoshow, Praha,2018, autosalón, Česká, republika, | Constructors F1 Constructors F1

Autoshow Praha 2018 je zde, zapište si do kalendáře!

Daniela Vocetková/Marketing Manager,INCHEBA EXPO PRAHA spol. s r.o. | 5.4.18 | Aktuality

Autoshov Praha 2018

Autoshow Praha 2018 otevírá své brány již za týden ve čtvrtek 12. dubna 2018

Po čtyři dny se uskuteční jediný celostátní autosalón v České republice Autoshow Praha 2018. Hostit bude 43 automobilových značek.

 

Přes dvě desítky premiér avizují vystavovatelé, ať již z řad multidealerů, tak samotných dovozců. Nebudou chybět značky Alfa Romeo s novým modelem Stelvio QV, Audi s novou vlajkovou lodí A8, Citroën s novinkou C4 Cactus, Dacia s aktuální generací SUV Duster, či na českém trhu zcela nová značka Dodge. Ta představí Challenger Hellcat, SUV Durango a pick-up RAM 1500. Ford vyrukuje hned se třemi novinkami, a to legendárním modelem Mustang, crossoverem Ecosport, či luxusní dodávkou Tourneo Connect.

 

Hyundai předvede zatím poslední nošovický model i30 Fastback a možná se postará o ještě jedno překvapení. Jaguar přiváží nové malé luxusní SUV E-Pace, Lexus opět vlajkovou loď LS. Mercedes-Benz prakticky pár týdnů po autosalónu v Ženevě představí luxusní čtyřdvéřové kupé CLS, Renault zase sportovní Mégane R.S.. Subaru se ukáže s novým crossoverem XV, domácí značka Škoda se pochlubí inovovaným modelem Fabia a luxusní variantou SUV Kodiaq L&K. Volkswagen na Výstavišti v Holešovicích odprezentuje malé SUV T-Roc, Volvo pak o třídu větší model XC40 stejné kategorie. Z výše uvedeného výčtu je jasné nač se desítky tisíc návštěvníků mohou těšit.

 

Venkovní plocha před Průmyslovým palácem bude věnována především užitkovým vozům. Pozornost si zaslouží zejména pick-upy, které jsou stále oblíbenější a které již dnes nabízí celkem devět značek.

 

Nedílnou součástí autosalónu Autoshow Praha 2018 bude opět doprovodný program. Mezi nejatraktivnější budou patřit testovací jízdy s téměř dvěma desítkami osobních vozů vystavujících značek po několikakilometrovém okruhu vně Výstaviště. Návštěvníci budou mít jedinečnou příležitost otestovat například též elektromobil Tesla. K vidění bude také unikátní prezentace týmu eForce, který se každý rok zabývá konstrukcí a stavbou studentské formule pro prestižní závody kategorie Formula Student a který představí návštěvníkům jedinou formuli s elektrickým pohonem, a to dokonce 4x4, v České republice.

 

Víkendový doprovodný program je zaměřen na rodiny s dětmi. Děti si osvěží pravidla bezpečného provozu na dopravním hřišti. Internetový magazín Žena v autě.cz již po čtvrté zajistí akci pro ženy a děti zaměřenou na bezpečnost. Návštěvnice si budou moci na stánku prověřit své vědomosti o správné a bezpečné jízdě. Nebudou chybět ani trenažery, které přesvědčivě ukáží otočení vozu při nehodě, nebo náraz v rychlosti 30 km/h, či poučí o správném uchycení dětské autosedačky. Návštěvníci budou mít též příležitost shlédnout vozy integrovaného záchranného systému.

 

  • Těšit se tedy můžeme na nejlépe obsazený autosalón v ČR, řadu novinek a bohatý doprovodný program. Autoshow Praha 2018 bude určitě stát za návštěvu.

 

www.autoshowpraha.cz

www.facebook.com/Autoshow.Praha

 

Základní informace o veletrhu AUTOSHOW PRAHA 2018

Termín konání:                 12. – 15. 4. 2018

Místo konání:                      VÝSTAVIŠTĚ PRAHA – HOLEŠOVICE

                                           Průmyslový palác           

                                           Venkovní plocha (před Průmyslovým palácem)                                                

Organizátor:                     INCHEBA EXPO PRAHA spol. s r.o.

Otevírací hodiny :            12. - 14. 4.         10:00 - 19:00 hod.

  1. 4. 10:00 - 17:00 hod.

Vstupné:                            200 Kč                dospělí
                                          150 Kč  zlevněné (děti od 10 let, studenti, senioři 60+)
                                          
400 Kč  rodinné (2 dospělí, max. 3 děti)
                                          zdarma  ZTP/P, děti do 10 let              

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com