Autoshow Praha je už skoro tady - 2016 Holešovice Autoshow Praha 2016, auto, F1, formule 1 | Constructors F1

etina English Rusky

Autoshow Praha je už skoro tady - 2016 Holešovice Autoshow Praha 2016, auto, F1, formule 1 | Constructors F1 Constructors F1

Autoshow Praha je už skoro tady - 2016 Holešovice

Petra Motyčková/ Praha | 12.9.16 | Aktuality

Autoshow Praha 2016

Mercedes představí na AUTOSHOW Praha 2016 novinky pro každého!

 

Na konci září, v termínu 22.9. - 25.9.2016, se na Výstavišti v Praze - Holešovicích uskuteční 19. ročník největšího českého autosalonu - AUTOSHOW Praha 2016. Prezentovat se zde bude na 40 renomovaných značek. Mezi divácky nejlákavější bude jistě patřit expozice českého zastoupení Mercedes-Benz. Těšit se můžete na 3 zajímavé novinky - atraktivní C kabriolet, elegantní GLC kupé a praktické E kombi.

 

Pokud patříte mezi příznivce jízdy s větrem ve vlasech, rozhodně byste si neměli nechat ujít první kabriolet třídy C. Ten završuje nabídku kabrioletů s klasickou plátěnou skládací střechou. V případě, že si potrpíte na extra pohodlí, můžete sáhnout po vybavení automatickým systémem větrné clony AIRCAP a vyhřívání prostoru krku a hlavy AIRSCARF. Jízdu s otevřenou střechou si tak můžete užívat 365 dní v roce!

 

Kabriolet třídy C jako nová vstupní brána do světa kabrioletů Mercedes-Benz zůstává věrna designérské filozofii značky: smyslné čistotě tvarů jako definici moderního luxusu. Jedná se o osobitý vůz s výrazně sportovním stylem, svěžím šarmem a mladistvým duchem. Nechte se jím okouzlit i Vy!

Mercedes GLC kupé rozšiřuje stále oblíbenější segment SUV vozů.


Na první pohled  zaujme svým expresivním designem se sportovní povahou. Toto středně velké SUV přesvědčí každého svou bezpečností, moderními asistenčními systémy a dynamickým charakterem. Díky propracovaným technologiím toto auto dokonale snoubí komfort suverénní jízdy v jakémkoliv terénu s vysokým pohodlím. Vůz je navíc živoucím důkazem, že dva zdánlivě protikladné designérské světy - SUV a kupé - lze elegantně sladit.

 

K dispozici je celkem osm modelových variant, a tak si každý vybere vůz přesně podle svých představ a nároků. Zlatým hřebem je pak exkluzivní verze EDITION 1.

 

Poslední z tria novinek je Mercedes-Benz třídy E kombi.
Své příznivce si získá díky inovativní technice a přesvědčivému prostorovému konceptu. Z hlediska nabídky prostoru patří mezi favority ve svém segmentu s objemem zavazadlového prostoru až 1820 litrů. Pokud máte velkou rodinu, potěší Vás zpráva, že bude k dispozici i s třetí výklopnou řadou sedadel pro děti.

 

Díky nejnovějším bezpečnostním a asistenčním systémům je limuzína přezdívána „nejinteligentnějším manažerským sedanem na světě". Všechny tyto technické novinky jsou nyní samozřejmě dostupné i pro verzi kombi. Za zmínku stojí také funkce Cargo pro zadní sedadla - ta pracuje se sklopením jejich opěradel, které umožní zvětšení zavazadlového prostoru až o 30 litrů. Určitě Vás překvapí fakt, že díky sofistikovanému rozvržení prostoru, se do vozidla vejde i jedna europaleta. To je
u většiny osobních vozů zcela nemožné. Spousta dalších promyšlených prvků výbavy pak z E kombi dělá nepostradatelného pomocníka pro práci, přepravu i rodinnou dovolenou. To vše v moderním, stylovém a dynamickém designu...

 

www.autoshowpraha.cz

 

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com