Co si ti dva povídali aneb tajná řeč těla velmi významných osob v F1 - grand prix Monte Carla 2023 Tajná řeč těla, Muhammed Ben Sulayem, Christian Horner, Red Bull Racing, F1, Monaco | Constructors F1

etina English Rusky

Co si ti dva povídali aneb tajná řeč těla velmi významných osob v F1 - grand prix Monte Carla 2023 Tajná řeč těla, Muhammed Ben Sulayem, Christian Horner, Red Bull Racing, F1, Monaco | Constructors F1 Constructors F1

Co si ti dva povídali aneb tajná řeč těla velmi významných osob v F1 - grand prix Monte Carla 2023

Miroslav Sanytrák, foto: www.activepictures.cz | 1.6.23 | Tajná řeč těla pilotů F1 a dalších osob

Tajná řeč těla 2023

Velká cena Monte Carla setkání a komunikace, ukážeme si krátký rozbor tajné řeči těla. 

1) První obrázek výše : Zajímavý výraz v obličeji prezidenta FIA , především si všimněte úst a očí, jakoby se smál pod "vousy" . Jsou zde i určité pochybnosti či zajímavé chápání toho co říká šéf  týmu Red Bull. 
Pozor oba muži mají v rukou brýle a to je záležitost jak obrany tak možného "útoku" , především nahnutí brýlí u prezidenta FIA. 

 

2

2) Začíná se TO uvolňovat, pozutelný úsměv obou pánů je skoro neznatelný,ale je TAM . Spíše stejná gotografie zabírající však oba pány tak, aby bylo více vidět než fotografie první. Můžeme tedy "přečíst" více.  

3

3) Tady je u prezidenta FIA zajímavý postoj , ukazuje zamyšlení a úsměv se rozjasňuje. Ústa u šéfa týmu Red Bull F1při hovoru se usmívají více, musel to být nesmírně zajímavý rozhovor. 

4

4) Opět zamyšlení, skoro stejná fotografie jako předcházející, u prezidenta FIA vidíme jiné postavení prstů levé ruky u úst, zvýšené obočí a velkou jiskru v očích. Uvolnění brýlí -pravá ruka šéfa Red Bullu je znatelné a vše je v klidu. Opravdu by mne zajímalo o čem byl tenhle rozhovor, ale byl zajímavý a řekl bych, že zde byla shoda názoru. 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com