Devátý ročník Krkonoše Amerikou opět přivítá Vrchlabí Dopisovatelé., V.Rožánek, Amerika, Veterání , Vrchlabí | Constructors F1

etina English Rusky

Devátý ročník Krkonoše Amerikou opět přivítá Vrchlabí Dopisovatelé., V.Rožánek, Amerika, Veterání , Vrchlabí | Constructors F1 Constructors F1

Devátý ročník Krkonoše Amerikou opět přivítá Vrchlabí

Vláďa Rožánek | 20.7.24 | Vladimír Rožánek

V.Rožánek 2024 - Vrchlabí

Krásná americká auta a neméně krásné motocykly si po roční pauze dají opět dostaveníčko ve Vrchlabí a centrum města i tentokráte přivítá skvosty silnic amerických značek.

VRC

1

Každoroční setkání amerických křižníků a motocyklů má ve Vrchlabí svou tradici a osm předcházejících ročníků je to toho nezvratným důkazem. Opět nás čeká na Vrchlabském náměstí i swingová hudba Marty´s Henpecked Club, či hudební uskupení Joyful, nebo večerní program, který se ale tentokrát přesouvá do restaurace Švejk na Střelnici.

Vrchlabí

Již v pátek 2.8. se do areálu restaurace Švejk budou sjíždět první Ameriky a k tomu jim večer zahraje skupina Medusa. Hlavní program opět připravili pořadatelé tohoto oblíbeného setkání na sobotu 3.8. ve Vrchlabí na náměstí, kde na nás čeká výstava aut a motocyklů za znění hudby plné atmosféry Amerik. Startovné činí pouhých sto korun. V 10hodin zahajují Ameriky výstavu, v 10,15h vystoupí Western Mříčná se zábavným programem nejen pro děti, swingová hudba Marty´s Henpecked Club zahraje od 11 h a od 12,30h pak uskupení Joyful. Od 14,30 pak organizátoři naplánovali odjezd spanilé jízdy.

Na náměstí budou k dispozici stánky s občerstvením, kávou nebo suvenýry.

2

Večerní program se přesune k restauraci Švejk, kde bude vstupné 150Kč. Od 20h na nás čeká vystoupení skupiny Mr. Psycho @ The Dark Angels a od 22h pak Thannos, tedy alternative rock.

Podle ohlasů z loňských ročníků na nás čeká jistě zajímavé setkání supersportů, amerických křižníků s vysoko objemovými motory, pick-upy nebo motocykly Harley Davidson nebo Indian.

Pokud máte čas a chuť, tak přijďte nasát americkou atmosféru a zažít zajímavý hudební program, včetně představení Western Mříčná.

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com