Do projektu OC Race se zájemci mohou zapojit i letos OC Race, autodrom, Most, závody,2020 , F1 | Constructors F1

etina English Rusky

Do projektu OC Race se zájemci mohou zapojit i letos OC Race, autodrom, Most, závody,2020 , F1 | Constructors F1 Constructors F1

Do projektu OC Race se zájemci mohou zapojit i letos

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 12.2.20 | Aktuálně

OC RACE 2020 autodrom Most

Mostecký autodrom navazuje na loňskou premiéru projektu OC Race.

1

Disponuje šestnácti okruhovými speciály Škoda Octavia RS III Cup, které si může vyzkoušet každý. Projekt je tak lákavý i pro fanoušky motoristického sportu z řad amatérských řidičů, jejichž snem je svézt se po dráze za volantem závodního auta. Adrenalinový zážitek nabízí ale i možnost svěřit se do rukou profesionálního pilota na sedadle spolujezdce při takzvané taxijízdě.

11

Nejbližším termínem, kdy budou závodní speciály k dispozici, je sobota 21. března při volných jízdách po okruhu pro veřejnost. Cena pronájmu závodního speciálu pro zážitkovou jízdu zahrnuje pohonné hmoty, běžné opotřebení pneumatik a dalšího materiálu a také zapůjčení helmy a kombinézy. Zájemci mohou posílat přihlášky na e-mailovou adresu krafek@autodrom-most.cz nebo se objednat na telefonním čísle +420 702 143 247.

Další termíny autodrom zveřejní na svých webových a facebookových stránkách.

3

Účastník volné jízdy absolvuje v závodním speciálu dvě kola po dráze, tedy trasu dlouhou zhruba 8,5 kilometru. Stejnou vzdálenost urazí i ten, kdo zvolí taxijízdu v pozici spolujezdce.

Projekt OC Race nabízí vedle zážitkové jízdy a taxijízdy další dva koncepty, a to uspořádání soukromého či veřejného klubového závodu a zapůjčení vozu pro profesionální účely. „Už na 28. března je na autodromu vypsaný klubový závod OCR Trophy s vozy Škoda Octavia RS III Cup jako součást nezávislého seriálu závodů do vrchu Edda Cup. OCR Trophy bude i vloženým závodem mezinárodní závodní série Carbonia Cup, rovněž na velkém okruhu. A to hned ve třech termínech, 5. dubna, 11. června a 11. října. V tomto případě půjde o mini pohár, jezdci si to mezi sebou rozdají o celkového vítěze,“ upřesnil obchodní manažer pro sport společnosti AUTODROM MOST Jakub Krafek.

4

Projekt OC Race je podle něj vhodný i pro začínající jezdce, nabízí všem shodné podmínky. „Díky své kompaktní struktuře je ideální kombinací mezi časem stráveným na závodní trati a vynaloženými náklady,“ doplnil Krafek.

Štítky

 


Vůz Škoda Octavaia Cupu

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Motor Pední svtlo Pední spojler Kapota Kamery Pední sklo a strae Baterie Elektrozvod Pední kolo Pedály Podvozek Kliky dveí Pásy Sedadlo Ochranný rám Zadní kídlo Zadní svtlo Nádr volant Tachometr Ty ízení Zrcátko Výfuk a výfukové potrubí Zadní náprava a pérování Zadní kolo a zadní brzda Brzdy Pední náprava a pérování

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com