Dvouleté výročí www.constructorsf1.com 8.7.2004 – 8.7.2006. F1,Formule 1, construct, konstrukce | Constructors F1

etina English Rusky

Dvouleté výročí www.constructorsf1.com 8.7.2004 – 8.7.2006. F1,Formule 1, construct, konstrukce | Constructors F1 Constructors F1

Dvouleté výročí www.constructorsf1.com 8.7.2004 – 8.7.2006.

Miroslav Sanytrák | 8.7.06 | Aktuality

Před dvěma lety byl spuštěn tento web a začínali jsme od maličkostí, bez zkušeností, ale s vynikajícím týmem zkušených pracovníků, kteří se za tu dobu dvou let staly mými přáteli. Pamatuji se, jak na tiskové konferenci vystoupil jeden novinář s otázkou:“Jak jsem si mohl dovolit vyhlásit cenu „ Skokana roku v F1?“ Dnes tuto cenu zná s malou nadsázkou možná celý svět Formule 1. Za uplynulou dobu se udělalo mnoho práce, web je košatým stromem, kterému neustále roste listí. Původní tým pracovníků se pomalu ještě rozšiřuje o další dopisovatele a obchodníky, kteří budou hledat sponzory. Díky seznámení se se zajímavými lidmi, se dostal web na stránky několika dalších časopisů a novin. Registrovaní zájemci webu se stabilně rozšiřují a chystáme setkání na konci roku po ukončení seriálu F1 2006.

Chtěl bych poděkovat všem spolupracovníkům týmu za jejich kvalitní práci, což je pro mne to nejdůležitější. Dovolte mi vzpomenout památky pana Václava Krále, který na našem webu stále žije. Děkuji všem sponzorům jak současným, tak budoucím. Děkuji všem dopisovatelům a všem redakcím časopisů, které nás podporují. Děkuji nadšení všem příznivcům našich stránek, které se snažíme neustále informovat a přitom nebýt webem obyčejným, pouze oznamujícím, co se kde děje, ale především nositelem informací z oblasti designu a konstrukcí F1. Hodnocení webu je pro nás dobrým ukazatelem, i když bychom si přáli větší účast v této anketě i v anketách ostatních.

Skokan roku F1 , Climber of the year in F1 je cenou, která se dostává pomalu do podvědomí týmů. Pěvně věřím, že se stane skutečně prestižním oceněním ve světě F1. V následujícím období chystáme dva zajímavé projekty, o kterých se veřejnost dozví prostřednictvím tiskové konference, prostřednictvím časopisů a novin.

Třetí rok provozu webu bude klíčovým rokem www.constr_4.com. Věřím, že se ještě rozvineme množstvím informací a naplněním všech našich rubrik, že seženeme velké sponzory, že tým bude neustále zdráv a plný energie, že získáme další zahraniční dopisovatele, že získáme i zahraniční ocenění, že budeme všichni vítězi, protože být první je naším cílem.

Všem Vám děkuji.

Váš

Miroslav Sanytrák

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com