Energetický gigant TOTAL dal název prestižnímu závodnímu víkendu Czech Truck Prix Total, FIA, ETRC, F1, Most, autodrom, | Constructors F1

etina English Rusky

Energetický gigant TOTAL dal název prestižnímu závodnímu víkendu Czech Truck Prix Total, FIA, ETRC, F1, Most, autodrom, | Constructors F1 Constructors F1

Energetický gigant TOTAL dal název prestižnímu závodnímu víkendu Czech Truck Prix

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 23.8.19 | Aktuálně

FIA ETRC 2019

Společnost Total Česká republika, která je součástí TOTAL MARKETING & SERVICES, obchodní divize koncernu TOTAL, se stala partnerem závodního víkendu evropského šampionátu okruhových tahačů (FIA ETRC) na mosteckém autodromu.

1

Pod názvem TOTAL Czech Truck Prix se pojede o víkendu 31. srpna a 1. září.

Energetický gigant, který je čtvrtou největší olejářskou a plynárenskou společností na světě, tak bude při závodním víkendu nepřehlédnutelný. Firemní logo se totiž objeví také na reklamních bannerech kolem závodní dráhy.

Fanoušci ostrých soubojů trucků na dráze se mohou těšit také na symbiózu značky TOTAL s týmem Buggyra Racing, který je nejúspěšnějším českým zástupcem v šampionátu. „V loňském roce jsme zahájili spolupráci o poskytování reklamních služeb a propagaci. Je založena na podpoře týmu Buggyra Racing formou kvalitních olejových produktů značky TOTAL pro potřeby závodního týmu v seriálu FIA ETRC. Propagaci značky TOTAL zajišťuje pro změnu její umístění na reklamních plochách závodních speciálů týmu Buggyra Racing, jejich oděvech, tiskovinách, bannerech či video spotech,“ upřesnil generální ředitel společnosti Total Česká republika Lukasz Semeniuk.

2

Český jezdec Adam Lacko z roudnického tým Buggyra Racing usiluje o svůj druhý titul evropského šampiona FIA ETRC, jeho tahač s číslem 55 je tak vždy u všeho důležitého na předních pozicích startovního pole. V Mostě se Adam jako každoročně může těšit na mohutnou podporu desítek tisíc věrných domácích fanoušků. „Věříme, že oleje TOTAL i letos přispějí k co možná nejlepšímu výsledku Adama i celého týmu, čímž se zúročí úspěšná spolupráce obou partnerů,“ doplnil Lukasz Semeniuk.

Součástí závodního víkendu TOTAL Czech Truck Prix budou i vložené série Renault Clio Cup Central Europe, KIA Platinum Cup a nově Seyffarth Audi Sport R8 LMS Cup. Doprovodný program nabídne už v pátek 30. srpna v podvečer spanilou jízdu truckových speciálů ulicemi Mostu s autogramiádou jezdců na centrálním 1. náměstí, dále pak Truck Festival či taxijízdy v upravených speciálech a offroadových vozech. Adrenalinové novinky čekají nejmenší návštěvníky, a to wipe-out či air born. Při první z nich děti musejí přeskočit otáčecí rameno, jež se točí stále rychleji, druhou je nafukovací raketa, která zájemce vynese do několikametrové výšky.  Děti se také mohou svézt na centrifuze nebo řetízkovém kolotoči.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com