Fernando Alonso a jeho tělocvik. MUSCLE&FITNESS, cvičení, stroje, F1, F1, formule 1 | Constructors F1

etina English Rusky

Fernando Alonso a jeho tělocvik. MUSCLE&FITNESS, cvičení, stroje, F1, F1, formule 1 | Constructors F1 Constructors F1

Fernando Alonso a jeho tělocvik.

MUSCLE&FITNESS | 26.1.18 | Péče o tělo, piloti F1

MUSCLE&FITNESS 2018

Rok 2008 a nejčtenější časopis na světě v oblasti Fittness a kulturistiky poprvé píše na můj popud o cvičení pilota formule 1. 

 

MUSCLE & FITNESS

 

Jak k tomu došlo? Při jednom setkání s drahým člověkem, šéfredaktorem časopisu panem PhDr. Ludovíkem Majorom, dej mu pán Bůh věčnou slávu,  a díky spolupráci  jsem hovořil o určitě zajímavé reportáži pilotů formule 1. Asi  za 2-3 měsíce  vyšel tento článek. Jak jeho zveřejění dostal povolení od současného šéfredaktora časopisu Mgr.B.Bárdoše minulý týden. Tuhle rubriku jsem už chtěl dávno otevřít, ale právě ted nadešel ten čas.

BIKE

Výše uvedený obrázek a článek uvedný níže je převzatý  z : https://www.sweatband.com/trixter-x-bike-600-spinner-bike.html

 

Trixter X600 má patentovaný systém Trixter X Handlebar, který přináší novou výbavu pro výcvik cyklů, jak ji používají Mark Webber a Fernando Alonso. 

Tento trenažer je navržen tak, aby se cítil spíše jako skutečná věc, jelikož hnutí řídítek spojených s přirozeným houpnutím těla při jízdě na kole vytváří zcela nové a realistické zkušenosti. X-Bike nabízí praktické cvičení na celém těle. Pomocí patentovaného systému X-Bars řídítek, X-cyklistika kopíruje pohyby a požadavky na kole venku přes náročný terén - trénink, který daleko přesahuje jen točí pedály!

Zde si můžete sáhnout PDF

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com