FIA ZÓNA Střední Evropy bude letos ve znamení rocku a volného vstupu na startovní rošt Evropské závody rozezní Střihavka & LEADERS Most, autodrom, F1, Formule 1, okruhy | Constructors F1

etina English Rusky

FIA ZÓNA Střední Evropy bude letos ve znamení rocku a volného vstupu na startovní rošt Evropské závody rozezní Střihavka & LEADERS Most, autodrom, F1, Formule 1, okruhy | Constructors F1 Constructors F1

FIA ZÓNA Střední Evropy bude letos ve znamení rocku a volného vstupu na startovní rošt Evropské závody rozezní Střihavka & LEADERS

Lada LAIBLOVÁ/Most | 7.8.15 | Aktuality

Most 2015

 

FIA ZÓNA Střední Evropy bude letos ve znamení rocku a volného vstupu na startovní rošt

Evropské závody rozezní Střihavka & LEADERS

Závody Zóny Střední Evropy, tentokrát pod titulem The Most FIA Cars Central Europe Challenge mají na okruhu v Mostě zajímavý doprovodný program, který se snaží přiblížit návštěvníkům atmosféru motoristického sportu co nejvíce a nejatraktivněji. Z toho důvodu se letos poprvé uskuteční GRID WALK, tedy otevření startovního roštu pro vstup diváků těsně před ostrým startem několika dílčích závodů.

GRID WALK OPEN je žhavá novinka, která je součástí The Most FIA Cars Central Europe Challenge, který proběhne od 7. do 9. 8. 2015. Na závodní dráze se opět představí značky vozů Mercedes, BMW, Ferrari, Lamborghini nebo Renault Clio. Návštěvníci navíc budou mít možnost těsně před startem Sports Car Challenge vstoupit na startovní rošt a seznámit se více se závodními speciály připravenými k ostrému startu, pocítí tak tu pravou předstartovní atmosféru.

GRID WALK  začíná v sobotu 8. 8. ve 13.35 hodin. Volný vstup do blízkosti závodních jezdců mají pouze osoby starší 15 let s platnou vstupenkou do paddocku v sobotu 8. 8. 2015. „Diváci se mohou dále těšit na sprinty formulových, vytrvalostních a cestovních vozů, prototypů a závodu ESET TOURENWAGEN CUP,“ uvedla manažerka Autodromu Most Veronika Raková s tím, že v sobotu na Polygonu 8. 8. se bude konat Kurz bezpečné jízdy FUN“ od 9 hodin a v neděli Kurz sportovní jízdy od 13 do 19 hodin, včetně jízd po závodním okruhu. Účast na těchto kurzech je možné si rezervovat již nyní.

Pro účastníky kurzu jak FUN, tak sportovní jízdy, připravil Autodrom Most výhodu v podobě víkendové vstupenky zdarma do paddocku pro sebe a doprovod. Navíc pro účastníky Kurzu sportovní jízdy je exkluzivně připravená jízda na závodním okruhu v rámci programu samotných závodů.

 „Tato vstupenka bude také platit pro vstup na koncert Kamila Střihavky & LEADERS, který se bude konat v sobotu od 19 hodin. K poslechu i tanci budou hity jako například notoricky známá píseň Země vzdálená, ale i Kruhy v obilí, Začínám, Hořkej – Sladkej - Rychlej, 365 a spousta dalších,“ vysvětlila ředitelka obchodu a marketingu Jana Svobodová. Jako předskokani Kamila Střihavky & Leaders vystoupí skupina Kabát Revival Varnsdorf, kteří roztančí areál již v 17.30 hodin. „Celý koncert je v ceně víkendové vstupenky za 390,- Kč, ale samotný koncert stojí 250,- Kč,“ upřesnila Svobodová.

Přímo na polygonu budou vystavené vozy ze speciální edice Autodromu Most, a to BMW M3, JEEP Cheeroke, Easydrift Fabia, Škoda Octavia Sport a další vozy u vchodu do podchodu, který ústí na závodní dráhu. „Vozy budou k zapůjčení na 10 minut jízdy pouze na polygonu v sobotu a v neděli od 12 do 16 hodin za exkluzivní ceny od 600 Kč včetně DPH. Zájemci si také mohou vyzkoušet driftovací Taxi jízdu v BMW M3,“prozradila Veronika Raková. Na diváckém svahu nebudou chybět dětské atrakce jako skákací hrad, otevřené bude dětské dopravní hřiště nebo motokárová dráha za cenu 90 Kč na 10 minut.

M1

Projděte si paddock závodních vozů, využijte podchodu pod závodní dráhou, navštivte polygon, využijte naše kryté tribuny, kochejte se výhledem na cílovou rovinku, sledujte dění v boxech závodních týmů a prožijte s námi krásný víkend. 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com