FotoVideo je plné vítězů FotoVideo, formule 1, | Constructors F1

etina English Rusky

FotoVideo je plné vítězů FotoVideo, formule 1, | Constructors F1 Constructors F1

FotoVideo je plné vítězů

Kateřina Kárníková/FotoVideo | 21.8.18 | Aktuality

FotoVideo 2018

Zářijové vydání časopisu FotoVideo si už od prvních stran užijete. Je plné toho nejlepšího a těch, kteří se o to nejkrásnější a nejlepší zasloužili.

Naše vícenásobná blahopřání patří nejlepším fotografům i nejúspěšnějším firmám.

Vedle vyznamenaných elektronických produktů z foto-video branže najdete vyznamenané fotografy přírody i makrofotografie. Jsme rádi, že vám můžeme nabídnout opravdu to nejlepší z nejlepšího. Na toto vydání jsme se dlouho chystali a věříme, že se naše snaha projeví ve vaší spokojenosti.

EISA AWARDS 2018-2019

Tak jako každý rok touto dobou (vždy v zářijovém vydání) už patnáct let trvajícího, našeho členství ve světové asociaci EISA, vám přinášíme alespoň část nejlepších, oceněných výrobků, které se budou moci chlubit po celých dalších dvanáct měsíců titulem EISA AWARD. Protože časopis FotoVideo je členem expertního panelu „Photography“, najdete na dalších stránkách produkty, pro jejichž ocenění hlasoval i náš šéfredaktor. Prohlédněte si je dobře, určitě vám výsledky našeho hodnocení pomohou při výběru vaší nové foto-video techniky.

EISA PHOTOGRAPHY MAESTRO 2018

Letošním tématem bylo Nature (Příroda), do kterého všichni soutěžící měli poslat 5 až 8 fotografií. Výsledky celoevropského kola předčily očekávání poroty. Snímky vítězů patří k tomu nejlepšímu, co jsme zatím mohli otisknout. Určitě se vám budou líbit.

Další kvantum konkrétní fotografické kvality

Všimli jste si už práce našich nových kolegů Karla Pobřísla a Petra Březiny? Jejich praktické rady jsou hodně konkrétní a určitě vám nabídnou něco, co použijete k vašemu dalšímu fotografickému růstu. V tomto vydání najdete i úžasné snímky Jana Kasla, poradíme jak zacházet s dalšími programy na úpravu fotografií, zamýšlíme se nad technickými novinkami a hlavně přinášíme vaše úchvatné snímky z dalšího kola soutěže Fotograf roku.

Takže si z obsahu zářijového vydání časopisu FotoVideo určitě vyberete:

EISA AWARDS 2018-2019: NEJLEPŠÍ VÝROBKY ROKU

Vybírejte podle známého modrého loga EISA. Uvádíme to nejlepší z fotografické branže a celý seznam z oblasti Hifi, Video, TV, Incar a dalších.

VÍTĚZOVÉ EISA PHOTOGRAPHY MAESTRO 2018

Tři nejlepší v kategorii „Nature“ se představují. Možná budete překvapeni, ale mistrovské práce zvítězily.

INSPIRACE: JAN KASL: DECADE

Zastavte se na obsáhlé a krásné výstavě v Nikon Gallery. Naše doporučení je skutečně vřelé.

GITZO INSPIRUJE: DIVOKÁ PŘÍRODA IGORA MIKULY

Kde dětský sen se stává skutečností. Další úchvatné snímky z divoké přírody!

PRAXE: PETR BŘEZINA - ANALOGOVÁ FOTOGRAFIE

 Používání filtrů v černobílé fotografii? Vynikající srovnání a velmi přínosné postřehy.

TECHNIKA: FOTOGRAFICKÁ UDÁLOST ROKU

 FotoFest v Centru FotoŠkoda. Jaký byl a jaký bude? Těšíme se všichni a budeme tam s vámi.

  1. FOTOGRAF ROKU: Téma: „Hodně zblízka“ vyhodnoceno

Těchto dvacet nejlepších seniorských snímků a k tomu ještě deset juniorských vás určitě dostane. Fotit zblízka prostě umíte a porota to náležitě ocenila!

Kvalitní dárky k našemu ročnímu předplatnému! Vždy ušetříte a budete mít pohodu, klid a ještě praktický dárek k tomu!

Předplaťte si nás! Dostanete současně výhodný dárek ZDARMA dle vašeho výběru (třeba předplatné grafického programu na celý rok nebo unikátní diář s fotografiemi ze soutěže Fotograf roku či voucher na rychlé stahování na serveru Ulož.to, slevy od CEWE a Kamila Rodingera a další…) a to jeden vybraný i v případě, že jste stálým předplatitelem a předplatné si obnovujete. Objednávejte hned a vybírejte zde.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com