Hankook je zastoupen v renomovaném světovém Dow Jonesově indexu udržitelnosti již pošesté za sebou Hankook, Dow Jones, Svět, | Constructors F1

etina English Rusky

Hankook je zastoupen v renomovaném světovém Dow Jonesově indexu udržitelnosti již pošesté za sebou Hankook, Dow Jones, Svět, | Constructors F1 Constructors F1

Hankook je zastoupen v renomovaném světovém Dow Jonesově indexu udržitelnosti již pošesté za sebou

Felix Kinzer/ Hankook | 26.11.21 | Aktuálně

Hankook Tire Europe 2021

Výrobce pneumatik Hankook byl oceněn za své úsilí v managementu udržitelnosti, zejména v oblasti sociální angažovanosti a managementu dodavatelského řetězce. Hankook se bude i nadále zaměřovat na oblast udržitelnosti jako klíčové hodnoty pro růst a vedoucí postavení v oboru.

 

Neu-Isenburg, Německo, 26. listopadu 2021
Výrobce prémiových pneumatik Hankook byl oceněn jako nejlepší v oblasti udržitelnosti v indexu udržitelnosti Dow Jones Sustainability Index World (DJSI World) již pošesté za sebou. DJSI slouží jako měřítko pro hodnocení udržitelnosti společnosti a sleduje výkonnost předních světových společností z hlediska ekonomických, environmentálních a sociálních kritérií. Dow Jonesovy indexy udržitelnosti jsou vytvářeny ve spolupráci s RobecoSAM, investičním specialistou z Curychu, který provádí podrobný výzkum udržitelnosti tisíců lídrů globální tržní kapitalizace.

Index DJSI World zahrnuje 322 společností, které představují 12,7 % z celkového počtu 2 544 předních světových společností. Hankook je zde zástupcem odvětví automobilového průmyslu. Tato prestižní pozice podtrhuje intenzivní zaměření výrobce na faktory ESG (z angl. Environment (životní prostředí), Social (sociální oblast), Corporate Governance (řízení podniku)) a průkopnickou roli v této oblasti. Společnost byla oceněna zejména v sociální oblasti a řízení dodavatelského řetězce.
 
Prostřednictvím osmi oblastí odborných znalostí Hankook neustále pracuje na zlepšování celopodnikových udržitelných postupů sdílením své vize se všemi vedoucími pracovníky i ostatními zaměstnanci. Hankook v roce 2018 dále zrychloval své tempo v oblasti řízení oblastí ESG, mimo jiné vedením udržitelné politiky v oblasti přírodního kaučuku a v oblasti deklarace E-Circle. V roce 2021 společnost zřídila v rámci představenstva výbor pro ESG, ale také aktualizovala svou politiku udržitelného kaučuku v souladu s globální platformou Global Platform for Sustainable Natural Rubber (GPSNR).

Společnost si neustále stanovuje další cíle a ve spolupráci s různými zainteresovanými stranami vykonává řadu aktivit, které mají pozitivní dopad na společnost. Hankook například již řadu let přispívá na podporu mobility institucí sociální péče.

Hankook byl poprvé oceněn indexem DJSI v roce 2011 a byl na seznamu posledních 6 let, počínaje rokem 2016.

Hankook se neustále věnuje vývoji v oblasti řízení udržitelnosti, aby si do budoucna zajistil růst a vedoucí postavení. Hankook bude i nadále pokračovat v řízení v sociální oblasti a zavede postupy řízení, které jsou šetrné k životnímu prostředí za podpory zdravého podnikání.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com