Hankook jmenoval v Česku nového generálního ředitele Hankook, ředitel, ČR | Constructors F1

etina English Rusky

Hankook jmenoval v Česku nového generálního ředitele Hankook, ředitel, ČR | Constructors F1 Constructors F1

Hankook jmenoval v Česku nového generálního ředitele

Hankook Tire | 17.8.17 | Pneumatiky Hankook

Hankook ČR 2017

Hankook jmenoval v Česku nového generálního ředitele

Hankook Tire nově jmenoval pana Jeong Seung Hama na funkci generálního ředitele pro české astoupení společnosti. Pan Ham si s sebou přináší bohaté zkušenosti z pneumatikářské branže, když předtím pracoval v Polsku na stejné pozici.

 

Neu-Isenburg, Německo/Praha, Česká republika, 14. srpna 2017


Společnost Hankook, výrobce prémiových pneumatik, jmenoval pana Jeong Seung Hama generálním ředitelem českého zastoupení společnosti se sídlem v Praze. S více než 21 lety zkušeností v odvětví dodávek pneumatik pro originální výbavu i trh náhradní spotřeby bude pan Ham pokračovat v úspěšném rozvoji aktivit na českém a slovenském trhu. Jeho předchůdce, pan Jaehyun Park, který působil na této pozici v letech 2016 a 2017, nově převzal roli vedoucího oddělení pro rozvoj trhu na korejské centrále společnosti Hankook Tire.

Ke své nové pracovní pozici pan Ham říká: “Česká republika je se svou strategickou polohou ve středu Evropy významným tranzitním státem a hraje tak v dopravním průmyslu důležitou roli. S nadšením věnuji veškeré síly do navýšení prodejů pneumatik v originální výbavě i na trhu náhradní spotřeby.

Pan Ham zahájil svoji kariéru ve společnosti Hankook v roce 1996 a během následujících let působil v korejské centrále společnosti v různých vedoucích funkcích v týmu pro nákup a zahraniční prodej. Posledních 7 let pak strávil ve Varšavě jako generální ředitel Hankook Tire pro Polsko a pobaltské státy.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com