Hankook splní fotbalovým fanouškůmvelký sen Hankook,ČR, Sparta Praha | Constructors F1

etina English Rusky

Hankook splní fotbalovým fanouškůmvelký sen Hankook,ČR, Sparta Praha | Constructors F1 Constructors F1

Hankook splní fotbalovým fanouškůmvelký sen

Hankook Tire | 21.4.15 | Pneumatiky Hankook

Hankook 2015

Hankook splní fotbalovým fanouškůmvelký sen

 

Hankook, oficiální partner evropské ligy UEFA, vylosuje na svých webových stránkáchhttp://fansfinal.hankooktire-eu.com/z řad evropských fanoušků kopané zájezd pro dvě osoby na finále evropské ligyUEFA Europa 2015, které proběhne ve Varšavě. Den po finále se výherci zúčastní speciálníhozápasu svých fotbalových idolů. Slosování končí 28.04.2015.

 

Neu-Isenburg, Německo, 21. dubna 2015 –Výrobce prémiových pneumatik Hankook splní fotbalovým fanouškům velký sen. Na své mikrostránce (http://fansfinal.hankooktire-eu.com/) probíhá dvakrát slosování       dvouvstupenek včetně zájezdu s plnou penzí do Varšavy na finále evropské ligy UEFA. Kromě toho výherci budou mít příležitost se zúčastnit zápasu Hankook Fans' Final, který proběhne 28.05.2015, den po finále na varšavském stadiónu polského národního mužstva, kde si budou moct zahrát osobně přímo na hřišti se svýmioblíbenými fotbalovými hráči.

 

Výrobce pneumatik Hankook komunikuje pravidelně všechny sportovní aktivity na sociálních sítích, které aktivně využívá za účelem důsledného budování povědomí o značce svých prémiových produktů na příslušných trzích. Krátce po spuštění své nové digitální kampaně Hankook Digital Fan Matchna příslušné webové stránce proběhlo slosování (www.goal.com/beonewithyourteam) několika zájezdů na finále evropské ligy UEFA do Varšavy.Fotbaloví fanoušci mají možnost fandit svým oblíbeným týmům prostřednictvím těchto webových stránek a sociálních sítí (Twitter, Instagram) a v probíhajících soutěžích vyhrát významné ceny.

 

Společnost Hankook je oficiálním partnerem evropské ligy UEFA od roku 2012. Evropská liga UEFA je nejvýznamnější soutěží fotbalových klubů v Evropě o pohár mistrů. V sezóně 2014/15se ligy UEFA zúčastní celkem 48fotbalových klubů z 26 národních fotbalových spolků. „Hankook je již po dobu několika let sponzorem různých soutěží v oblasti motorsportu a kopané. Díky sponzorství se podařilo důsledně a profesionálně vybodovat povědomí o značce našich produktů.“, vysvětluje Gangseung Lee, víceprezident společnosti Hankook pro marketing a prodej v Evropě. „Sponzorské partnerství s UEFA a aktuální slosování vstupenek na finále ve Varšavě je vynikajícím prostředkem, jak fotbalové fanoušky z celé Evropy a států GUS nadchnout pro naši kampaň Driving Emotion.“

 

Kromě svého sponzorského působení v oblasti kopané společnost Hankook podporuje mnoho mezinárodních závodů v oblasti motorsportu. Společnost působí kromě toho jako exkluzivní partner a úspěšný dodavatel pneumatik pro automobilové závody DTM (Deutsche Tourenwagen Masters), jakož i 24 Hour Series.

 

                                                                           ###

O společnosti Hankook

 

Hankook se řadí celosvětově mezi pět špičkových výrobců pneumatik s největším výrobním objemem. Jeho výrobní portfolio zahrnuje inovativní vysoce výkonné radiální pneumatiky v prémiovém segmentu, určené pro osobní vozidla, vozidla typu SUV, terénní vozidla, nízko-tonážní nákladní vozidla, obytné vozy, autobusy a sportovní vozidla (rallye závody/závody na uzavřeném okruhu).

 

Ze strany společnosti Hankook neustále probíhají investice do výzkumu a vývoje s cílem poskytovat zákazníkům produkty nejlepší možné kvality kombinovanou s aplikovanou technologií nejvyšší úrovně. Po celém světě působí pět vývojářských center a produkci zajišťuje sedm velkých výrobních závodů. Výsledkem těchto aktivit jsou řešení provedení pneumatik, která jsou střižena na míru speciálním požadavkům regionálních trhů. Pro evropský trhy je ohledně vývoje řešení pneumatik a originálního vybavení dle požadavků vedoucích evropských výrobců automobilů příslušné Technologické Centrum v Hannoveru, v Německu. Výroba pneumatik probíhá ve vysoce moderním výrobním závodu v Rácalmási, v Maďarsku, který byl uveden do provozu v roce 2007 a jeho výrobní kapacity se nadále rozšiřují. Ve výrobním závodu aktuálně působí 3 000 zaměstnanců na produkci až 19 miliónů pneumatik ročně, určené pro osobní vozidla, vozidla typu SUV a nízko-tonážní nákladní vozidla.

 

Evropské hlavní sídlo výrobce pneumatik se nachází v Německu, v Neu-Isenburgu poblíž Frankfurtu nad Mohanem. Další pobočky společnosti Hankook se nachází v další evropských zemích, a sice ve Velké Británii, Francii, Itálii, Španělsku, Holandsku, Maďarsku, České republice, Rusku, Turecku, Švédsku a Polsku. Do ostatních zemí Evropy prodej pneumatik výrobce Hankook probíhá přímo přes regionální distributory. Společnost má po celém světě 22 000 zaměstnanců a své produkty dodává do více než 180 zemí. Špičkoví výrobci automobilů vyjadřují výrobci Hankook svoji plnou důvěru ohledně pneumatik jako originálního vybavení přímo do výroby vozidel. Přibližně 30 procent globálního obratu společnost vykazuje ve státech Evropy a zemí GUS.

 

Další informace jsou uvedené nawww.hankooktire-press.comnebowww.hankooktire-eu.com

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com