Hankook Tire pořádá „Design Insight Forum“ inovativní představení technologie budoucnosti Hankook, F1,ČR,2018 | Constructors F1

etina English Rusky

Hankook Tire pořádá „Design Insight Forum“ inovativní představení technologie budoucnosti Hankook, F1,ČR,2018 | Constructors F1 Constructors F1

Hankook Tire pořádá „Design Insight Forum“ inovativní představení technologie budoucnosti

Felix Kinzer/ Direktor Public Relations Hankook | 4.10.18 | Aktuálně

Hankook ČR

Design Insight Forum“ je prostředím pro diskuze na téma klíčová konkurenceschopnost průmyslového odvětví mobility v budoucnosti a představuje možnosti pro vytváření dalších hodnot. Poprvé byly představeny studie, vyznamenané cenou „2018 Design Innovation“, pojednávající o budoucnosti mobility v roce 2035.

 

Seoul, Korea / Neu-Isenburg, Německo, 04. říjen 2018
Výrobce prémiových pneumatik Hankook pořádal minulý týden „Design Insight Forum“ ve svém globálním centru pro výzkum a vývoj Technodome v Daejeonu, Koreji, kde probíhaly diskuze na téma budoucnost mobility a výroby pneumatik.

Hankook Tire pořádá „Design Insight Forum“ každým rokem od roku 2004 na téma budoucnost mobility.

Externí a interní odborníci pořádají interaktivní semináře na téma tvořivost a inovace. Na letošním programu je představení vítězných prací, vyznamenaných cenou „2018 Design Innovation“ na téma „Otvírání budoucnosti na základě mobility.“

Design Innovation je projektem Hankook Tire v oblasti vývoje a výzkumu, který probíhá každé dva roky po celém světě ve spolupráci s renomovanými vysokými školami, zabývajícími se designem, za účelem propagace vizí a řešení mobility budoucnosti pomocí pneumatik. S výrobcem Hankook Tire pracovalo letos 19 studentů z oboru průmyslový design britské prestižní Royal College of Art (RCA) na návrhu systému pneumatik, hodnotného takovým způsobem, že jej bude možné nasadit v rámci mobility budoucnost v roce 2035.

Ze všech studenty odevzdaných příspěvků byly v lednu 2018 vybrány dvě práce. Jedná se od „Aeroflow“ futuristickou pneumatiku do závodních vozidel pro jednu osobu s maximální přítlačnou silou a o „Hexonic“, pneumatiku s chytrými senzory, poskytující optimální řešení jízdy pro autonomní vozy s nasazením v rámci služeb car sharing (sdílené používání vozidel). Kromě toho se představí „HLS-23“ systém, odpovědný za budoucnost logistiky.

Výstavní prezentace těchto prací bude probíhat v globálním měřítku za účelem prezentace inovativních designových technologií výrobce Hankook Tire. První prezentace proběhne v rámci Graduace RCA studentů v roce 2019, dále na německých veletrzích Frankfurt Motor Show, Essen Motor Show a Cologne Tire.

„My z Hankook Tire máme upřímnou radost, že se tito studenti ujali této příležitosti pracovat na novém pojetí mobility budoucnosti. Očekáváme, že tyto inovativní myšlenky a vášnivé diskuze, budou vnímány jako další závazek výrobce Hankook Tire k vývoji technologií mobility budoucnosti,“ prohlásil Hyun Bum Cho, president a CEO společnosti Hankook Tire.

Hankook Tire se jako globální přední společnost ve svém oboru snaží předvídat a včas reagovat na rapidně se měnící prostředí mobility a posilovat tak svoji pozici v oblasti technologií.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com