Hankook výhradním dodavatelem pneumatik do šampionátu Audi Sport TT Cup Hankook, pneu, pneumatiky, | Constructors F1

etina English Rusky

Hankook výhradním dodavatelem pneumatik do šampionátu Audi Sport TT Cup Hankook, pneu, pneumatiky, | Constructors F1 Constructors F1

Hankook výhradním dodavatelem pneumatik do šampionátu Audi Sport TT Cup

Hankook | 9.12.14 | Aktuálně

Hankook Pneu 2014

Společnost Hankook Tire byla vybrána jako výhradní partner pro šampionát Audi TT Sport Cup.


1

Atraktivní mezinárodní soutěž na základě nově vyvinutého Audi TT v závodní verzi začíná na vybraných akcích v rámci šampionátu DTM od r. 2015. Je to příležitost dát mladým zahraničním řidičůmmožnost získat závodní zkušenosti v profesionálním motorsportu. Závodní vozy jsou založeny na novém Audi TT a vybavené výlučně závodními pneumatika Ventus Race Hankook.

Neu-Isenburg / Německo, 09. prosinec 2014 – Výrobce pneumatik Hankook v prémiovém segmentu, nyní nabízí i pneumatiky pro závodní verzi nového Audi TT. Poté, co pro nové TT a TTS Coupé a Roadster byly pro běžný provoz schváleny ultra-high-výkonné pneumatiky typu Hankook Ventus S1 evo², byla společnost nyní také vybrána, aby se stala jediným dodavatelem pneumatik a prvním oficiálním partnerem pro nové Audi TT Sports Cup.

Závodní verze třetí generace Audi TT poskytuje 228 kW (310 k) výkon při hmotnosti pouhých 1,125 kg. Energie z dvoulitrové TFSI dokonce může ještě narůst o dalších 22 kW (30 k), s pomocí funkce Push-to-pass. Pneumatiky pro motorsport (slicky nebo pneumatiky do deště) se jmenují Hankook Ventus v rozměru 260/660 R 18. Auta jsou dodávána centrálně dceřinou společnosti Audi quattro GmbH.

"Globální zájem o Audi TT Sport Cup je ohromující," říká projektový manažer Audi Rolf Michl. "Jsme nadšeni velikou sledovaností, a ještě šťastnější s kvalitou a mezinárodní pozorností, jež soutěž je přitahuje. Na základě zodpovědnosti máme před sebou velkou výzvu před premiérou sezony. Pneumatiky jsou nesmírně důležité v motoristickém sportu," pokračuje Michl. "Hrají významnou roli při výchově našich mladých závodníků. Hankook má obrovské znalosti a je ideálním partnerem pro Audi TT Sports Cup."

"Jsme hrdí na to, že rozšiřujeme naši angažovanost v motorsportu s touto atraktivní novou soutěží značky Audi," říká Manfred Sandbichler, Motor Sport ředitel společnosti Hankook Tire Europe. "Pneumatiky dodáváme jako originální vybavení pro automobily Audi TT odvozených z technologií aplikovaných v DTM, kde jsme spolupracovali na velmi úspěšné cestě s Audi Sport po mnoho let. Účastníci nového Audi Sport TT Cup budou také využívat tyto zkušenosti. "

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com