Inovativní jízda na pneumatikách „Ball Pin Tyre“, otočných o 360° Hankook, F1,ČR,2017 | Constructors F1

etina English Rusky

Inovativní jízda na pneumatikách „Ball Pin Tyre“, otočných o 360° Hankook, F1,ČR,2017 | Constructors F1 Constructors F1

Inovativní jízda na pneumatikách „Ball Pin Tyre“, otočných o 360°

Hankook Tire | 26.9.17 | Pneumatiky Hankook

Hankook 2017

Ne letošním automobilovém veletrhu IAA ve Frankfurtu nad Mohanem představí výrobce prémiových pneumatik Hankook v rámci své kampaně „The Next Driving Lab“ další progresivní inovativní pneumatiku „Ball Pin Tyre“ otočnou o 360°.

Neu-Isenburg, Německo, 26. září 2017
Na letošním automobilovém veletrhu IAA představí Hankook v rámci své kampaně  „The Next Driving Lab“ pneumatiku „Ball Pin Tyre“, otočnou o 360°. Na bázi svého projektu Hankook představí progresivní technologii s prožitkem z futuristické jízdy. Kampaň byla zahájena v roce 2013 a zdůrazňuje dlouhodobé nasazení výrobce pro vývoj a aplikaci progresivních a futuristických inovací.

Pneumatika „Ball Pin Tyre“ je otočná v kruhu o 360°, umožňuje jak jízdu do zatáček v pravém úhlu, tak i jízdu slalomem. Aby to bylo možné, musel výrobce Hankook vybavit testovací vozidlo progresivním gyroskopem a třemi všestrannými koly. Gyroskop společně s gyroskopickým senzorem měří a detekují úhel naklonění vozidla ve třídimenzionálním prostoru, aby systém mohl vyrovnávat rovnováhu mezi karoserií a pneumatikou. Kromě toho precizní řízení tří všestranných kol umožňuje řidiči přizpůsobit jízdu po vozovce při každé rychlosti.

„Pomocí kampaně The Next Driving Lab Hankook představuje veřejnosti svůj přínos pro automobilový průmysl v podobě vývoje inovativních a futuristických technologií“, vysvětluje Seung Hwa Suh, místopředseda předseda představenstva a CEO společnosti Hankook Tire.

Výrobce Hankook Tire zahájil svoji kampaň „The Next Driving Lab“ v roce 2013 představením konceptu Digital Creative Car v ulicích Seoulu, v Korei. Následující úspěšný projekt v rámci této kampaně byl „Mind Reading Tyre“ (pneumatika čtoucí myšlenky), která mohla reagovat na příkazy s přenosem pomocí mozkových vln. Svůj třetí projekt „Ball Pin Tyre“ v rámci kampaně „The Next Driving Lab“ představuje výrobce Hankook Tires v podobě oficiálního videa, které lze spustit na webových stránkách společnosti (http://www.hankooktire.com) nebo přes YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=dTz-jszAkQ4&list=PLEB24B2655ECD46D6).

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com