Jean Todt, president FIA na návštěvě výrobního závodu v Curno. Brembo, Jean Todt, F1, Itálie, | Constructors F1

etina English Rusky

Jean Todt, president FIA na návštěvě výrobního závodu v Curno. Brembo, Jean Todt, F1, Itálie, | Constructors F1 Constructors F1

Jean Todt, president FIA na návštěvě výrobního závodu v Curno.

Alessandra Fedeli/ Brembo | 25.5.17 | Brembo F1 brzdy

Brembo F1 2017

JEAN TODT NA NÁVŠTĚVĚ BREMBO RACING VÝROBNÍ ZÁVOD V CURNO

1

2


PrezidentA FIA přivítal  prezident SPOLEČNOSTI bREMBO Alberto Bombassei.


Dnes měl Brembo potěšení a čest přivítat Jean Todt, prezident Fédération Internationale de l'Automobile (FIA), na návštěvě výrobního závodu společnosti v Curno (Bergamo, Itálie).


J.Todta  přivítal prezident Brembo, Alberto Bombassei, výkonný viceprezident Matteo Tiraboschi a hlavní technický ředitel Giorgio Ascanelli navštívili oddělení, kde se vyrábějí a testují brzdné systémy Racing / Performance. Poslední návštěva Jean Todta v továrnách Brembo se datuje před patnácti lety, kdy byl ředitelem Ferrari Gestione Sportiva. Pod jeho vedením získal Ferrari 6 mistrů světa F1 mezi piloty a 8 titulů F1 konstruktérů, vždy vybavených brzdnými systémy Brembo.

Technologie od té doby podnikla značné kroky a dnes se Jean Todt osobně přesvědčil o pozoruhodném vývoji Brembo's Racing Department v Curno.

Při této příležitosti a ve shodě s inaugurace otevření nového  showroomu Brembo získal prezident FIA od Alberta Bombassei mezinárodní cenu "Bernie Ecclestone Award Brembo", udělená Todtovi v roce 2015, ale poté mu nebyla předložena Grand Prix Itálie v Monze kvůli logistickým překážkám.

3

4Cena byla přidělena Jean Todtovi za jeho vysoké podnikatelské, sportovní a technické úspěchy a za pozoruhodný příspěvek k růstu a prestiži F1.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com