Kde sledovat Středoevropskou rally? Central European Rally, závody, | Constructors F1

etina English Rusky

Kde sledovat Středoevropskou rally? Central European Rally, závody, | Constructors F1 Constructors F1

Kde sledovat Středoevropskou rally?

Tibor Alföldi Head of communications WRC CZE | 11.10.24 | Aktuálně

Central European Rally 2024

Jedna z největší sportovních událostí roku na českém území odstartuje už 17. října! Účastníci Středoevropské rally, která je předposledním dílem mistrovství světa v automobilových soutěžích, sjedou z rampy po ceremoniálním úvodu na Pražském hradě, následovat bude první měřený test na závodišti ve Velké Chuchli okořeněný jedinečným skokem. A po rychlostních zkouškách na území Česka, Rakouska a Německa bude historicky druhý vítěz soutěž znám v neděli odpoledne. Kde prestižní asfaltovou rally vedoucí přes tři země sledovat?

V pondělí 14. října vyjde jako součást Deníku příloha Rallyové noviny se všemi informacemi včetně map a zajímavých rozhovorů. Na tentýž den nachystal Rally Magazín speciální číslo věnované Středoevropské rally, dvanáctému dílu mistrovství světa. Průběžně je možné vyslechnout všechny zásadní informace také na Frekvenci 1.

Fanoušci se mohou těšit na přímé přenosy na obrazovkách TV Nova Action ze čtvrtečního ceremoniálního startu na Hradě a následně z úvodní speciální rychlostní zkoušky v Chuchli. Všechny další měřené úseky mohou milovníci automobilových soutěží sledovat na www.rally.tv.  
Průběžné výsledky budou k dispozici na specializovaném webovém serveru eWRC.cz. Rozsáhlé zpravodajství bude přinášet také TV Nova. Aktuální informace budou na internetových stránkách www.centraleuropeanrally.eu/cs a sociálních sítích  www.instagram.com/cerwrc  nebo www.facebook.com/wrccer. Další variantou je tiktok.com/cerwrc.

"Jsme moc rádi, že se nám opět podařilo několikero silných mediálních partnerství, takže čeští fanoušci díky TV Nova nepřijdou ani o živé přenosy z Chuchle a pražského Hradu. Ideální je samozřejmě sledovat závod na místě na některém z diváckých míst, ať už v Chuchli nebo u jiné z rychlostních zkoušek. Vstupenky jsou stále v prodeji. Pokud by někdo nemohl navštívit rally osobně, tak komunikačních kanálů je hodně. Od oficiální rallyové televize až po silné sociální sítě a web," říká Tomáš Kunc, generální sekretář Autoklubu České republiky a jednatel pořadatelské společnosti.

Informace bude zprostředkovávat i oficiální server FIA WRC (fiawrc.com). Zprávy budou k dispozici na platformách facebook.com/WorldRally, instagram.com/officialwrc, youtube.com/wrc a tiktok.com/wrc.

Pro všechny milovníky automobilových soutěží je pak připravena programová brožura. Je již tradičně oblíbeným informačním médiem mnoha fanoušků. Nabízí plány míst a informace o všech diváckých místech a rychlostních zkouškách, stejně jako mnoho dalších informací o Středoevropské rally a mistrovství světa v rally. Programová brožura je k dispozici za 5 eur. Je k dispozici na diváckých místech rychlostních zkoušek, na merchandisingovém stánku v servisním parku, na vyzvednutí vstupenek v Bad Griesbachu a Klatovech a na vybraných čerpacích stanicích.

Středoevropská rally odstartuje ve čtvrtek ve 14 hodin ceremoniálním startem na Pražském hradě, už ráno v 9 hodin mají posádky v programu shakedown v Točné u Prahy. Hodinu po ceremoniálním startu je v programu úvodní měřený test v Chuchli, večer se pak jede rychlostní zkouška v Klatovech. V pátek se na českém území uskuteční šest měřených úseků, po dalších deseti testech na území Německa a Rakouska bude vítěz korunován v neděli v 15.30 hodin v Pasově.

 

Web:                                      www.centraleuropeanrally.eu

Předprodej vstupenek:         www.centraleuropeanrally.eu/tickets

 

Pořádající kluby:                   Autoklub ČR, ADAC, ÖAMTC

Hlavní partneři:                     Powertica, Národní sportovní agentura

Event partneři:                      Knaus Tabbert, Starline, Puma, Eibach, Safe Now, Maier Korduletsch 

Regiony:                                 Praha, Klatovy, Jihočeský kraj, Plzeňský kraj 

Mediální partneři:                 TV Nova, Deník.cz, Frekvence 1, Rally Magazín, eWRC.cz

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com