Kdo to zase vymyslel?? Radní v Mostě jdou proti okruhu. Most, autodrom, F1, školy | Constructors F1

etina English Rusky

Kdo to zase vymyslel?? Radní v Mostě jdou proti okruhu. Most, autodrom, F1, školy | Constructors F1 Constructors F1

Kdo to zase vymyslel?? Radní v Mostě jdou proti okruhu.

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most/ Miroslav Sanytrák | 8.3.17 | Aktuality

MOST 2017

Prohlášení společnosti AUTODROM MOST k „protihlukové“ vyhlášce města Mostu

Uspořádání prestižních závodů, jakým je například evropský šampionát tahačů Czech Truck Prix, vyjde na miliony korun. Další desítky milionů korun si vyžádá vybudování protihlukových opatření. Vyhláška schválená 7. března drtivou většinou mosteckých zastupitelů ale předpokládá výrazné omezení provozu autodromu, a to včetně absence nedělního programu. Nastane-li tato situace, přijde společnost AUTODROM MOST o výnosy, z nichž mimo jiné výše zmíněné aktivity financovala a měla financovat.

Nyní hledáme východisko z této složité situace. Znění „protihlukové“ vyhlášky v současné době analyzují námi oslovení odborníci na právo, zdraví a hygienu. Mají k dispozici i veškeré dostupné informace a dokumentaci, jež se vztahují k problematice hlukových limitů a provozu autodromu. Na základě stanoviska poté vedení společnosti AUTODROM MOST přijme nezbytné kroky s cílem zachovat v Mostě okruh s déle než třicetiletou tradicí. Mrzí nás, že město od původní zjevné i smluvně stvrzené podpory nyní přistoupilo k praktikám, jež další existenci autodromu přímo ohrožují.

Komentář  Miroslava Sanytráka. 

Často si říkám, koho to zase napadlo?  Výše uvedená informace mne opět přivedla k této otázce. Most byl a opět s novým managementem začíná být pojmem v oblasti motorsportu. Je třeba, aby se patřiční lidé zamysleli a neobírali město Most o prestiž !

Musíme si připomenout, že je třeba uvažovat i ekonomicky a brát okruh  globálně jako součást města Mostu a naopak jej podpořit. Vždyť obchodníci mohou díky určitým marketingovým postupům také profitovat. Je třeba se zamyslet. 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com