Ladovská zima na Vysočině a dálnice D1 Zima, Brno, D1, Praha, sníh | Constructors F1

etina English Rusky

Ladovská zima na Vysočině a dálnice D1 Zima, Brno, D1, Praha, sníh | Constructors F1 Constructors F1

Ladovská zima na Vysočině a dálnice D1

Miroslav Sanytrák | 13.12.18 | Aktuality

A je to tady, představte si , padá sníh, v zimě to někteří nečekali.

"Zase se mi chce zvracet", známá to věta ze známého filmu aneb na D1 napadl sníh.

Desítky kilometrů dlouhé kolony, zůžení, nedodělané opravy dálnice D1, neplnění smluv dodavatelských firem!!

Poslanci z Moravy,kteří jezdí po dálnici se bouří a poukazují na neschopnost pana ministra dopravy. Zajímavé je, že TO řeší, když napadne sníh, v létě jim to moc nevadilo, buď jsou slepými nebo ....., na dálnici o sobotách a nedělích nikdo nepracoval, v 7 hodin tam stojí pár dělníků , kteří čumí na jednoho, který dělá že dělá, známý obrázek letních měsíců oprav našich silnic, především dálnice D1, která v opravách překonává všechno, všechno rozumné, protože tady nic nefunguje,ale všichni tvrdí, že funguje, poslanci jedoucí na Brno jsou asi slepí, či jezdí po jiné D1 v jiné dimezi......

 

A hle "Ladovská zima", napadl sníh, budeme dělat huhulány.....a opět to nejede, opět již několik let, již několik let se opravuje stejným způsobem, pod stejnými lidmy, stejná dálnice - dálnice D1 Brno /Praha a Praha/Brno, jeden z nekonečných příběhů v dopravě. A všichni to řeší , všichni se vymlouvají a v příštím roce to bude stejné???? 

 

Lhaní, neplnění termínů, podivující se poslanci, naříkající řidiči, předjíždějící se kamiony, divící se novináři a hlasatelé televizí, to je show každé zimy v naší republice.

A nakonec to odnesou restituce církve, to snad není možné, to je guláš minimálně několik let odležený a už prohnilý - zase se mi chce zvracet!  

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com