Lauda Cup na autodromu v Mostě Luda, cup, Most, autodrom | Constructors F1

etina English Rusky

Lauda Cup na autodromu v Mostě Luda, cup, Most, autodrom | Constructors F1 Constructors F1

Lauda Cup na autodromu v Mostě

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 19.4.17 | Aktuálně

Louda Cup 2017

Velký ohlas mezi řidiči i návštěvníky autoshow vzbudil pátý ročník jednokolového, odlehčeně pojatého klání amatérských jezdců LOUDA CUP.

 

Na startu formou Le Mans stanulo dvanáct odvážlivců. Organizátoři jim na přední kapotu jejich vozu umístili košík a do něj vložili tenisový míček. Jeho vypadnutí při jízdě znamenalo diskvalifikaci. Trojici nejrychlejších v cíli pak kromě zajímavého zážitku a dobrého pocitu z předvedeného výkonu čekaly i dárkové poukazy a reklamní předměty autodromu.

Závodu vévodí už delší dobu otec a syn Benešovi se svými vozy Ford Focus. I když v neděli startovali až ze čtvrté a páté příčky, syn nedělní závod vyhrál, otec jistil rodinný úspěch bronzovou příčkou. „Nevynechali zatím žádný Louda Cup, jejich taktika je zřejmě hodně dobrá. Zájem o LOUDA CUP nás skutečně překvapil. Při startu se zatáhla do té doby polojasná obloha a začalo pršet, dokonce padaly i kroupy. Přesto jsme odstartovali, byl to adrenalin,“ zhodnotila klání Raková.

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com