MUSCLE&FITNESS 10/2016 je tady! MUSCLE&FITNESS , climber, skokan roku, skokan roku F1, F1, formule 1 | Constructors F1

etina English Rusky

MUSCLE&FITNESS 10/2016 je tady! MUSCLE&FITNESS , climber, skokan roku, skokan roku F1, F1, formule 1 | Constructors F1 Constructors F1

MUSCLE&FITNESS 10/2016 je tady!

Erik Rédli/MUSCLE&FITNESS | 29.9.16 | MUSCLE&FITNESS časopis

MUSCLE&FITNESS 10/2016

* The Terry Crews story. Cesta Terry Crewse k hollywoodské slávě nebyla přímá, natož pak snadná. Jak se povedlo mladíkovi z drsné čtvrti amerického Flintu (Michigan), tonoucího v nezaměstnanosti a bující kriminalitě, prorazit nejprve v profesionální lize amerického fotbalu a pak i na stříbrném plátně? V čem vidí samotný Crews klíč ke svému úspěchu? A jak vypadá jeho tréninkový program na všechny svalové partie, jenž mu dopomohl k jeho impozantní postavě?

 

* Filmová a televizní superstar Terry Crews je v říjnovém vydání M&F přítomen také na posteru (z druhé strany figuruje britská šampionka v bodyfitness Maxine Cook) a na titulní stránce.

 

* Co znamená pro profesionální bodybuilding nová soutěžní kategorie classic physique? A jak trénují její průkopníci Danny Hester (záda) a Stan McQuay (hrudník)?

 

* Které jsou oblíbené objemové cviky Dave Drapera na hrudník a záda?

 

* Co doporučuje na zlepšení síly horní části těla renomovaný znalec bývalé sovětské tréninkové metodiky Pavel Tsatsouline?

 

* Proč se půvabná Monique Ricardo zřekla třpytivých plavek a místo fitness zkouší štěstí v bojových sportech? Jak vypadá její kardio ve stylu kickboxu?

 

* V čem tkví přínos ubíraných sérií a jak je úspěšně implementovat do tréninku?

 

* Proč profesionální americké bikini fitnesky Stacey Alexander a Bianca Perry spoléhají při tvarování těla zejména na koncept kruhového tréninku? A jak takový trénink v jejich podání vypadá?

 

* Jaké jsou tréninkové postupy šéfredaktora M&F USA Shawna Perina, kterými se i v padesáti letech udržuje v nejlepší formě svého života?

 

* Anglický strongman Eddie Hall letos převedl absolutně bezprecedentní výkon v mrtvém tahu, když s olympijskou osou, trhačkami a v lifterském dresu pozvedl stěží uvěřitelných 500 kg! Jaká byla geneze tohoto epochálního zdvihu? Co mu předcházelo a jaké byly okolnosti, za nichž jej Eddie předvedl? Jaké jsou další Hallovy výkony v strongman disciplínách, potažmo v powerliftingu?

 

 

* Jak trénoval legendární vzpěrač Tommy Kono? Jak se mu dařilo úspěšně kombinovat vzpírání s bodybuildingem? Jaké byly jeho silové výkony nejen v disciplínách vzpěračského trojboje, ale i v dalších cvicích, třeba v benčpresu?

 

* Jak kombinací metody tabata a supersérií získat účinný trénink, budující sílu i výdrž, a tvarující tělo? Program je určený zejména ženám a žádný z tréninků nezabere víc než 45 minut.

 

* Jak se britská kaskadérka a fitneska Sarah Donohue (46) udržuje ve skvělé kondici i po čtyřicítce?

 

* Jak předcházet svalovým křečím? Co může být jejich příčinou a jak to řešit?

 

* Jak využít kettlebellu k rychlému tréninku celého těla?

 

* Na tréninku a u stolu s olympijskými vítězi z Ria 2016! O své tréninkové a stravovací tipy se se čtenáři M&F dělí Meghan Musnicki (veslování) a Ashton Eaton (desetiboj).

 

* Jaká je sportovní a životní filosofie první dámy slovenského armwrestlingu Lucii Debnárové?

 

* Jak vypadá trénink a výživa mistra světa i Evropy v naturální kulturistice INBA Františka Hofmana?

 

* Tři modely stravování, omezující sacharidy, které vám pomohou zhubnout. Jaká je filosofie paleolitické, ketogenní a rotační sacharidové diety? Jaké jsou jejich plusy a mínusy?

 

* Jak si připravit chutný pokrm z jehněčiny, restovaného lososa a na bílkoviny bohatou variantu klasických karamelek?

 

* Fitness dobroty z grilu! Pět receptů na chutná jídla, plná proteinů a mikroživin.

 

* Jak probíhalo finále letošních CrossFit Games? Jaké byly finálové workouty a kdo v nich zvítězil?

 

* Jaké discipliny rozhodly o letošním držiteli prestižního Poháru Slovanů, o nějž se pozvaní strongmani slovanských zemí utkali již tradičně v Žilině?

 

* NEJ... 2016. Zajímavosti z 16. ročníku soutěže v trojměsíční proměně postavy DO FORMY S MUSCLE&FITNESS.

 

* Creed. Chcete si prověřit své znalosti o představitelích zatím posledního pokračování slavné boxerské ságy? Po zaslání správných odpovědí budou vylosovaní šťastlivci odměněni DVD nosiči s akčními snímky!

 

 

Odpovědi na všechny tyto otázky (a ještě mnoho dalších) najdete v magazínu MUSCLE&FITNESS číslo 10/2016!

 

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com