Na Autodromu v Mostě bude opět kurz s Tomášem Engem Enge, Most, kurzy, | Constructors F1

etina English Rusky

Na Autodromu v Mostě bude opět kurz s Tomášem Engem Enge, Most, kurzy, | Constructors F1 Constructors F1

Na Autodromu v Mostě bude opět kurz s Tomášem Engem

Lada LAIBLOVÁ/Most | 16.9.15 | Aktuality

Most 2015

Na Autodromu v Mostě bude opět kurz s Tomášem Engem

 

Jedinečný zážitek, ale také nové znalosti a dovednosti zprostředkuje český profesionální jezdec v Kurzu For Profi s Tomášem Engem. V současné době se na českém automobilovém trhu objevují vozy, které lehce přesáhnou 200 kilometrů za hodinu. Právě tyto vozy mají v oblibě lidé, kteří nemají potřebné zkušenosti a znalosti, jak ovládat tak rychlé auto. „Řízení takového vozu není vůbec jednoduché a sladit sportovní jízdu se silničními předpisy je bez patřičných zkušeností téměř nemožné,“ řekl osobně Tomáš Enge.

 

Kurz For Profi s Tomášem Engem naučí, jak se krotí koně pod kapotou, jezdit rychle, ale přitom bezpečně. Pomyslnou třešničkou na dortu je závěrečná jízda po závodním okruhu. Samotní účastníci kurzu stráví na Autodromu v Mostě celý den a mají šanci poznat nejen jeho školící zázemí, ale také cvičné plochy polygonu a již zmiňovanou závodní trať, kde si vyzkouší ostrou jízdu pod dohledem odborníka.

 

Kurz For Profi s Tomášem Engem je naplánovaný na 22. 9. 2015. Jak sám profesionální jezdec nabádal, tak pro ty, kteří se například amatérsky věnují závodění, je kurz velkým přínosem. To ostatně potvrzuje i jeden ze zúčastněných. „Je to úplně o něčem jiném než na silnici, kde se nemůžete rozjet, a tak nezjistíte, co vaše auto opravdu umí. Na závodní dráze jsem mohl pilovat chyby a Tomáš mi dobře poradil, stejně tak všichni z jeho týmu,“ podotkl Václav Krůta, který se kurzu zúčastní po druhé. „Jedná se o poslední šanci v tomto roce, a tak se chci znovu zúčastnit, abych ještě zapracoval na svých dovednostech, které jsem si odnesl z prvního kurzu.“

Tomáš dodává, že Kurzu For Profi s Tomášem Engem se může zúčastnit kdokoli, kdo má zájem se naučit řídit, ovládat sportovní vůz a využít všechny jeho vlastnosti. Samozřejmě, že ženy nejsou v tomto případě výjimkou a jsou určitě vítány. Navíc na okruhu si každý může dovolit dynamičtější jízdu než na běžných komunikacích, kde to není bezpečné a ani to nedovolují silniční předpisy. 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com