Na Autodromu v Mostě soutěž pokračuje! Autodrom Most, okruhy , závody ,OMV, Výherci, | Constructors F1

etina English Rusky

Na Autodromu v Mostě soutěž pokračuje! Autodrom Most, okruhy , závody ,OMV, Výherci, | Constructors F1 Constructors F1

Na Autodromu v Mostě soutěž pokračuje!

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 1.8.18 | Aktuality

Autodrom Most 2018

Soutěž autodromu má vítěze, pro velký zájem pokračuje do konce srpna

3

Soutěž o natankování paliva u samoobslužné čerpací stanice OMV v areálu mosteckého autodromu má své vítěze. Z hlavní výhry, kurzu sportovní jízdy v hodnotě 5 433 korun, se raduje Petr Motl. Podmínkou soutěže bylo natankovat v časovém rozmezí od 1. do 31. července do nádrže svého vozu či motocyklu benzin nebo naftu alespoň za 100 korun. Spolu s držitelem hlavní ceny ji splnilo dalších 32 motoristů. „S odezvou jsme více než spokojeni, soutěž proto za stejných podmínek prodlužujeme do konce srpna letošního roku. Hraje se o stejné bonusy jako dosud,“ oznámila obchodní a marketingová ředitelka společnosti AUTODROM MOST Jana Svobodová.

Další čtyři ceny v červencovém kole soutěže si rozdělí Petr Rada, Jaromír Drdla, Zdeněk Rozbořil a Lukáš Hergesell. Těšit se mohou na půlhodinovou jízdu po velkém závodním okruhu vlastním vozem v hodnotě 1 100 korun, dvě vstupenky na závodní víkend Czech Truck Prix v celkové hodnotě 980 korun, ruční umytí vozu v hodnotě 500 korun a desetiminutovou jízdu po velkém závodním okruhu v hodnotě 400 korun.

1

„Všem výhercům gratulujeme a děkujeme, že se soutěže zúčastnili.

Vyzýváme zároveň další návštěvníky autodromu, aby možnosti natankovat si pohonné hmoty do svého vozidla v naší bezobslužné čerpací stanici využili. Paliva MaxxMotion OMV jsou skutečně velmi kvalitní, což potvrdili i odborníci. Navíc až do konce prázdnin hrajeme znovu o velmi zajímavé ceny,“ uvedla Svobodová.

Kdo se do soutěže zapojí, odevzdá účtenku od benzinu či nafty se svým jménem a telefonním kontaktem ve startovní věži nebo správní budově polygonu, nebo ji pošle oskenovanou na e-mailovou adresu rausova@autodrom-most.cz.

2

Vedle čerpací stanice pohonných hmot autodrom disponuje i dobíjecí stanicí pro elektromobily či pneuservisem, který kromě oprav a výměny pneumatik nabízí i drobné servisní služby a komplexní umytí a vyčištění vozu. „Pobyt na autodromu je možné si zpestřit i na motokárové dráze, pro nejmenší návštěvníky máme dopravní hřiště se značkami a funkčními semafory. Půjčíme jim zdarma kola, koloběžky či odrážedla a také přilby. Odreagovat se mohou i na skluzavce, prolézačkách a na malém hřišti si zahrají i fotbal,“ vyjmenovala Svobodová.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com