Nejvýznamnější motocyklové značky potvrzeny: Fenomenální výstava MOTOCYKL PRAHA zamíří do Letňan v březnu 2025 Motocykl 2025 , aktuálně, moto, ABF, | Constructors F1

etina English Rusky

Nejvýznamnější motocyklové značky potvrzeny: Fenomenální výstava MOTOCYKL PRAHA zamíří do Letňan v březnu 2025 Motocykl 2025 , aktuálně, moto, ABF, | Constructors F1 Constructors F1

Nejvýznamnější motocyklové značky potvrzeny: Fenomenální výstava MOTOCYKL PRAHA zamíří do Letňan v březnu 2025

ABF Press | 10.7.24 | Aktuality

Motocykl 20

Již 24. ročník výstavy motocyklů, čtyřkolek a příslušenství MOTOCYKL PRAHA se uskuteční ve dnech 6. až 9. března 2025 na výstavišti PVA EXPO PRAHA. Motoristický svátek nabídne přehlídku nových i tradičních strojů světových značek, široké portfolio příslušenství či kolekcí motorkářské módy. Nebudou chybět motocyklové legendy a další hvězdné tváře. Na své si přijdou i milovníci přestaveb díky souběžné události Bohemian Custom Motorcycles.

Šest hal letňanského výstaviště a venkovní výstavní plochu zaplní motocykly, skútry, čtyřkolky, sportovní a závodní motocykly, přípojná vozidla k motocyklům, díly a příslušenství, doplňky a výstroj nebo technologie pro provoz a opravy. Po dvou letech se v březnu 2025 do hlavního města na výstaviště PVA EXPO PRAHA v Letňanech vrátí populární výstava MOTOCYKL PRAHA, kterou si loni nenechalo ujít téměř 60 000 motocyklových nadšenců.

„Loňský ročník MOTOCYKLU PRAHA prezentoval to nejlepší z motoristického odvětví v České republice. Výstava v březnu příštího roku bude ještě větší, představí nejnovější trendy i motocyklové veterány a tradiční značky. Návštěvníci se mohou setkat s významnými osobnostmi i celými sportovními týmy, zapojit se do bohatého doprovodného programu nebo si prohlédnout stavby a přestavby motorek od špičkových stavitelů z Česka i zahraničí na souběžné akci Bohemian Custom Motorcycles,“ řekla ředitelka výstavy MOTOCYKL PRAHA Vanda Petrov.

1

Slavné značky i populární anketa

Impozantní expozice postaví na výstavišti značky jako APRILIA, BIMOTA, BMW, BRP, CAN-AM, CFMOTO, CFMOTO Gladiator, HARLEY-DAVIDSON, HONDA, HUSQVARNA, INDIAN, JAWA, KAYO, KTM, KYMCO, LINHAI, MOTO GUZZI, MOTO MORINI, NORTON, PIAGGIO, ROYAL ENFIELD, SEGWAY, SUZUKI, TGB, TRIUMPH, UM, VESPA, YAMAHA, ZONTES a mnoho dalších světových legend.

Během druhého dne konání výstavy ve čtvrtek 7. března budou vyhlášeni vítězové jednotlivých kategorií tradiční ankety Motocykl roku, jejímž vyhlašovatelem je Svaz dovozců automobilů. Svým favoritům budou moci fanoušci začít posílat hlasy již během září, spolu s nimi o vítězích rozhodne i odborná porota.

Návštěvníci si mohou nejvýhodnější vstupenky za 250 Kč koupit již nyní na portálu www.shopex.cz, první vlna předprodeje potrvá do 31. prosince 2024. Od ledna příštího roku se cena vstupného v předprodeji zvýší na 400 Kč.

Více informací na www.motopraha.cz.  

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com