Nový přírůstek do rodiny pneumatik Hankook SmartWork určených pro smíšený provoz Hankook, F1,ČR,2018, pneumatiky, SmartWork AM11 , | Constructors F1

etina English Rusky

Nový přírůstek do rodiny pneumatik Hankook SmartWork určených pro smíšený provoz Hankook, F1,ČR,2018, pneumatiky, SmartWork AM11 , | Constructors F1 Constructors F1

Nový přírůstek do rodiny pneumatik Hankook SmartWork určených pro smíšený provoz

| 5.10.18 | Aktuálně

HANKOOK ČR 2018

Produktová série pneumatik SmartWork, od výrobce Hankook, určená pro stroje pohybující se na stavbách ve smíšeném provozu, má nový přírůstek.

Nové pneumatiky SmartWork AM11 na vodicí nápravu, DM11 na záběrovou nápravu a TM11 na návěsy a přívěsy jsou dimenzované především dle požadavků provozu vozidel na stavbách. Nová produktová série tak vyniká nejen dobrou trakcí při jízdě v terénu, ale i dlouhou životností při jízdě na silnici.

 

Neu-Isenburg, Německo, 05. říjen 2018


Vývoj pneumatik AM11, DM11, TM11 z nové série SmartWork od výrobce Hankook byl zaměřen především na provoz nákladních vozidel na staveništi, které se využívají k transportu stavebního materiálu, štěrku, odpadu a jakéhokoliv jiného nákladu, přičemž valná většina přepravy probíhá po silnici. Vodicí, záběrové i návěsové pneumatiky tak vynikají velmi dlouhou životností na silnici, jakož i dobrou trakcí při jízdě v terénu. Potřebných jízdních vlastností pro všechny pozice náprav je dosaženo specifickým tvarem dezénu a speciální pryžovou směsí.

1 

Pneumatika SmartWork AM11 je určena na vodicí, případně na ostatní nápravy a je vybavena třemi extra širokými klikatými drážkami zajišťující potřebný odvod vody a vysokou odolnost proti akvaplaningu. Speciální pryžové výstupky v drážkách zamezují zachytávání kamínků uvnitř drážek. Lomené lamely zajišťují optimální trakci, zatímco zkosené hrany bloků a speciální lamely na profilových blocích slouží k vyšší stabilitě bloků a tím mají také svůj přínos k lepšímu brzdění a ovládání vozidla. Uzavřené provedení ramen pneumatiky SmartWork AM11 představuje další plus ohledně stability jízdy, ovladatelnosti a delší životnosti.

12

Návěsová pneumatika TM11 se liší od pneumatiky SmartWork AM11 polo-otevřeným provedením ramen. Příčné drážky zajistí pneumatice vyšší přilnavost, především na zasněžené a zablácené vozovce a v prostoru staveniště. Obě pneumatiky jak SmartWork AM11, jakož i SmartWork TM11 jsou označené symbolem M+S.

3

Záběrová pneumatika SmartWork DM11 má díky směrovému dezénu lepší samočisticí schopnosti při jízdě v blátě a na mokrém povrchu. Spojovací můstky mezi středovými bloky pneumatiky SmartWork DM11 zajišťují vysokou stabilitu bloků a spolehlivou jízdní stabilitu v přímém směru. Zároveň rozkládají nárazy na větší plochu dezénových bloků a zvyšují tak odolnost pneumatiky. Použití 3D lamel zajišťuje dobré záběrové schopnosti. Pneumatika SmartWork DM11 je kromě M+S označena také alpským symbolem, což znamená, že ji lze používat také v extrémním zimním počasí.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com