Nový showroom Scuderia Ferrari byl otevřen, rád vzpomínám na tuhle akci! Scuderia, Ferrari, Praha, | Constructors F1

etina English Rusky

Nový showroom Scuderia Ferrari byl otevřen, rád vzpomínám na tuhle akci! Scuderia, Ferrari, Praha, | Constructors F1 Constructors F1

Nový showroom Scuderia Ferrari byl otevřen, rád vzpomínám na tuhle akci!

Miroslav Sanytrák /foto Luděk Šipla | 30.6.16 | Aktuality

Scuderia Ferrari Praha 2016

GRAND OPENING, to byla akce 21.6.2016 od 19.00, otevření nového showroomu Scuderia Praha  v lokaci Čistovická 1707/98,163 00 Praha 17. Sem se zároveň přesouvá vše z Evropské ulice. 

A11

A22

Kolosální přivítání hostu kapelou bubeníků bylo hodno velikosti Ferrari a Maserati, akce měla na pozvánce začátek v 19.00 ale začala zhruba po 45 minutách  jak je Česku zvykem, já na tyhle zvyklosti moc nejsem, ale budiž.

Před budovou stály  2 LaFerrari, to se také hned tak neuvidí.
A33

 

Budova vestavěna dle corporate identity Ferrari a Maserati  zaujme svoji čistou architekturou a ze silnice poutá kolem jedoucí a jdoucí  velkými výstavními plochami. Ze všech stran je osvícena sluncem či umělým osvětlením, uvnitř díky žhavému dni bylo teplo jako v pekle, i když byly otevřeny vstupní dvěře. Celý showroom je podřízen doslova potřebám zákazníka a všude prozařuje čistota a italsko-český styl prodchnutý italskými materiály a inteligencí Ferrari a Maserati  a ten den bohužel českou chudobou myšlení . Ta se projevila hned na začátku, kdy příchozí se ihned vrhali na raut a cpali se, jak je tomu u nás zvykem, dobrým jídlem.  
A44

 

Takže díky prodlevě se lidé motali kolem jídla a pití a když pan Jakub Kohák začal moderovat a vítat oficální hosty, bylo tady jako ve včelím úle nebo spíše ve velké školní jídelně, kde lidé zabývaje se jídlem vůbec nevnímali, co se děje na pódiu. Navíc někdo rozlil jídlo na nový koberec a nesmyslně utekl, přišel "čistič", který hadrem a čisticím prostředky vše likvidoval, hrůza, bylo mi líto toho čističe i koberce.

Jakmile začal p.Kohák doslova překřičovat dav a řvát ticho česky a pak blbě italsky, lidé místo aby se utišili, hřměli talíři ještě více, z rohem se navíc přítomní všemu smáli!!!!!Ubohost prvního řádu a blbost scénáře celé akce, přítomní Italové z toho byli dost rozčarování i když to na sobě nedávali znát, z ostudy by se dal ušít kabát. Když  majitel pan M.Dospiva přebíral  cenu od regionálního ředitele pana Massima Gallotty, vnímalo to pár lidí.

A55

A66

A77

cena

J.Kohák to nezvládl a jeho vystoupení okořeněné jakousi "šaškárnou" vůbec neodpovídalo srdci,myšlení a životu Ferrari. Jestli tohle sledoval Enzo Ferrari odněkud z automobilového nebe, bylo mu špatně!

Jsem srdcem ferrarista, v Maranellu mám mnoho přátel, ale tohle by se za dob Z.Holubovskjého či R.Pergla  prostě nestalo!!! Jak je vidět peníze nejsou všechno. Někdo to tady prostě pohnojil a bylo by třeba vyvodit důsledky. 

Ferrari a Maserati má odpovídat moderátor velikosti Marka Ebena či Lucie Výborné, kteří nejen že mají kultivovaný projev,jsou to krásní lidé, ale Lucie navíc bravurně hovoří italsky! Nevím, proč se nepokračovalo i v osvědčeném moderátorovi Liboru Boučkovi, který to profesionálně zvládl na představení Maserati?!!!
 

Jak byl kolosální,perfektní a profesionální vstup bubeníků, tak už to představení nového vozu moc nezachránilo. Nepoučené krásné modelky, které si odhalení asi nenacvičily, či to nekdo podcenil, odhalovaly vůz jako děti z mateřské školky tahajíce neorganizovaně za lajntuch.  Uplně nesnáším, když se někdo usmívá své vlastní blbosti a aby úsměvem tuhle blbost zastínil, tak se přesně tyhle holky chovaly. 

A88
A99
A999

A8888


A99999

 

Za dob Z.Holubovského/R.Pergla se stalo i to, že asistentky byly tak rychlé, že když nebyl fotograf připraven, nezvládl zachytit jak lajntuch mizí z vozu. Tady rychlost představení nového Ferrari neodpovídalo vůbec jeho rychlosti, ta byla srovnatelná s Trabantem. Krásné prostředí,nádherné vozy, přítomnost manažerských špiček z Maranella a česká blbost, to nejde dohormady, dost mne to mrzí. 

 

Každopádně jak bývá zvykem na každé akci, dostávají účastníci při odchodu prezent, tady největším počinem bylo poděkování  hostům a tím snad vše špatné je zapomenuto a jdeme dál. 

poděkování

Každopádně nový showroom je zde a to je velký počin pro Českou republiku, vše na jednom místě, jak prodej, tak servis , to jsou plusy potřeb všech současných klientů i těch budoucích.

Popřejme showroomu skvělé a ještě lepší představení nových italských vozů!
Vivat Maranello, Vivat Itálie, Vivat Ferrari a Maserati.   

 

 

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com