Objektivem Richarda Menzy z Carbonia Cupu v Mostě. Carbonia Cup,okruhy, závody,Autodrom Most, | Constructors F1

etina English Rusky

Objektivem Richarda Menzy z Carbonia Cupu v Mostě. Carbonia Cup,okruhy, závody,Autodrom Most, | Constructors F1 Constructors F1

Objektivem Richarda Menzy z Carbonia Cupu v Mostě.

Miroslav Sanytrák /text a Richard Menza/foto | 15.8.18 | Aktuálně

Carbonia Cup 2018

Autodrom Most - Carbonia Cup a já.

Organizace těchto zajímavých závodů je na vysoké profesionální úrovni. Vše je jednoduché a přesné, žádné zbytečné řeči, jde prostě ropvnou na věc. Mám tyhle závody moc rád, právě pro preciznost a přitom jednoduchost.Tak to prostě má být. Závodní trať v Mostě je plná zajímavých aut, můžete prakticky všude, všichni jsou vstříční a laskaví, za což jsem velmi rád. 

1

 

Tak takhle mne zachytil svým fotoaparátem značky Canon pan fotograf Richard Menza z Mostu na letošních trénincích závodů seriálu Carbonia Cup 2018 u boxů na autodromu v Mostě. 

 

Na krku mám vypůjčený fotoaparát Canon EOS 60 D s objektivem Sigma 17-55mm,1:2.8, EX DC OS HSM, na rameni vlastní brašnu značky CULLMANN, kterou mám už snad 20 let. V brašně  základní objektiv Canon 1:1.8 a stříčký, ale vynikající objektiv PENTACON 4/200 s adaptérem na Canon. 

Značka Canon a její zastoupení nás nepodporují, i když ji všude prezentujeme. 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com