Pneumatika výrobce Hankook pro elektromobily získala cenu IDEA Award 2018 Hankook, F1,ČR,2018 | Constructors F1

etina English Rusky

Pneumatika výrobce Hankook pro elektromobily získala cenu IDEA Award 2018 Hankook, F1,ČR,2018 | Constructors F1 Constructors F1

Pneumatika výrobce Hankook pro elektromobily získala cenu IDEA Award 2018

Felix Kinzer/ Direktor Public Relations Hankook | 19.10.18 | Pneumatiky Hankook

Hankook 2018

Pneumatika výrobce Hankook pro elektromobily získala cenu IDEA Award 2018.

Pneumatika příští generace výrobce Hankook pro sektor elektromobility, Kinergy AS ev, získala ve finálním kole cenu International Design Excellence Awards (IDEA). Kinergy AS ev představuje kombinaci progresivní technologie s obzvlášť nízkou hladinou valivého hluku, lepší ovladatelností a vyšším komfortem jízdy. Cena byla udělena za inovativní design.

Hankook

Neu-Isenburg/Německo, 19. října 2018
Hankook Kinergy AS ev, pneumatika příští generace, určená pro sektor elektromobility, získala letošní cenu International Design Excellence Awards (IDEA) v ktergorii automotive a přeprava.

Cenu International Design Excellence Awards získaly futuristické koncepční pneumatiky výrobce Hankook již v minulosti, a sice v roce 2015 se umístil na třetím místě a v roce 2017 na prvním. Výrobce Hankook získal poprvé cenu za produkt, určený pro masové spotřebitelské trhy.

Pneumatika Kinergy AS ev se mimo jiné vyznačuje mimořádně nízkou hladinou valivého hluku po optimalizaci zacílené především na provoz elektromobilů.

Komfort z jízdy, ovladatelnost, jízdní výkony pneumatiky Kinergy AS ev jsou srovnatelné s vysoce výkonnými pneumatikami pro vozidla se spalovacími motory. Tvar jednotlivých bloků připomíná vzhled elektrických obvodů a design bočnic, přizpůsobený elektromobilům, zaručují lepší aerodynamické vlastnosti a optimální chování za jízdy na různých typech vozovek.

Redukce hladiny hluku bylo možné dosáhnout aplikací několika technologií. Jedná se například o technologii optimalizující rozmístění dezénových bloků, která eliminuje některé zvukové frekvence vznikající během jízdy. Konstrukce využívající aramidovo-hybridní nárazníkový pás snižuje deformace bloků během zatáčení na minimum. Tyto prvky jsou přínosem pro znatelně lepší přilnavost k vozovce a vyšší stabilitu vozidla.

Cenou IDEA 2018 výrobce Hankook získal mezinárodní uznání za své osobité pojetí designu a za svůj potenciál k utváření budoucnosti mobility. Výrobce Hankook pokračuje ve své strategii za svým cílem zastávat nadále vedoucí pozici inovátora v budoucím odvětví výroby pneumatik.

V oblasti designu se soutěž o prestižní cenu IDEA 2018, pořádaná společností Industrial Design Society of America, považuje po celém světě za nejvýznamnější záležitost, stejně jako soutěže o ceny „iF DESIGN AWARD“ a „Red Dot Design Award“. V soutěži o nejlepší design se hodnotí designové inovace, zkušenosti spotřebitelů, přínos pro uživatele, korporátní sociální odpovědnost, estetika, atd.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com