Počátek května byl pro tým Nutrend racing opět ve znamení motokárového testování na třineckém SteelRingu. Nutrend , Racing, construct, konstrukce, X-BOW,KTM, | Constructors F1

etina English Rusky

Počátek května byl pro tým Nutrend racing opět ve znamení motokárového testování na třineckém SteelRingu. Nutrend , Racing, construct, konstrukce, X-BOW,KTM, | Constructors F1 Constructors F1

Počátek května byl pro tým Nutrend racing opět ve znamení motokárového testování na třineckém SteelRingu.

Pavlína Janíková/JV Sport Racing team ,s.r.o. | 7.5.20 | Aktuality

Nutrend Tým trénoval v Mostě.

Akce proběhla nejprve v úterý, 5.5.2020, a to za účasti Jiřího Svobody, Milana Vaněčka a Václava Janíka.

Ani opravdu aprílové počasí naše jezdce nerozhodilo a docházelo u nich k postupnému zlepšování, kdy Jiří Svoboda si vyjel své osobní maximum.

1

 „Motokáru beru aktuálně jako trénink. Především na fyzickou kondici je to pro mě super a navíc je to mnohem zábavnější než jen „pouhé“ cvičení. Jsem opravdu rád za toto příjemné zpestření moji přípravy před nejistým startem letošní sezóny. Každou jízdou se mi daří zlepšovat a atakování hraničních 56s na jedno kolo mě dnes opravdu potěšilo“, zhodnotil krátce Jiří svou přípravu na sezónu za volantem týmové motokáry.

2 

Další den ve znamení tréninku byl čtvrtek, 7.5.2020. Na motokáře se střídali v průběhu dne hned 4 jezdci. Dopolední sekce byla věnována především dvěma pilotům z našeho programu Janík Motorsport Clients – Milanu Haboňovi a Milanu Bernátovi. Oba od minulých jízd výrazně zlepšili svůj čas a bylo znát jejich nadšení a chuť posouvat se kupředu. V odpolední části pak do motokáry usedli dva zkušení matadoři „s velkými vozy“ v evropském šampionátu – Dušan Kouřil jr. a David Dědek, pro které platí, že zdravá rivalita patří i k testování a pokud mají jezdci možnost v krátké době vyzkoušet identickou techniku, je také na místě.

Nově, mimo motokáry zavítalo na třinecký okruh týmové  KTM X-BOW R, které se zájemci absolvovalo hned několik taxi jízd.

3 

Tým se v současné době pilně připravuje na nadcházející testovací den, který proběhne již ve čtvrtek, 14.5.2020 na mosteckém Automotodromu, kde tým dorazí s oblíbeným vozem  KTM X-BOW R.

 

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com