Právě vychází : MUSCLE&FITNESS 9/2015 Muscle&Fitness, fitness,wellness | Constructors F1

etina English Rusky

Právě vychází : MUSCLE&FITNESS 9/2015 Muscle&Fitness, fitness,wellness | Constructors F1 Constructors F1

Právě vychází : MUSCLE&FITNESS 9/2015

MUSCLE&FITNESS/Erik Rédli | 23.8.16 | MUSCLE&FITNESS časopis

MUSCLE&FITNESS 9/2016

Jak procvičoval Arnold Schwarzenegger bicepsy, tricepsy a předloktí v předsoutěžním období? V čem se lišil jeho trénink paží v přípravě na soutěž od fáze budování objemů? Proč u bicepsů kladl tak mimořádný důraz na supinaci zápěstí a použití jednoruček?

MF1 

* Sedminásobný vítěz Mr. Olympia a nejslavnější kulturista všech dob je v zářijovém vydání M&F přítomný i na titulce a trhacím posteru uvnitř čísla. (Z druhé strany figuruje dvojnásobná držitelka titulu Fitness Olympia Oksana Grišina.) Vedle tréninku paží pak Schwarzenegger sdílí se čtenáři M&F také své tipy a doporučení ohledně rozvoje svalů zad.

 

* Proč byl nedávno zesnulý legendární boxer Muhammad Ali jedním z nejlepších bijců, kteří kdy stanuli mezi šestnácti provazy? V čem tkvěla Aliho výjimečnost, které byly jeho nejpamátnější zápasy a jak trénoval?

 

* Jak rozvíjí svá mamutí stehna nejmasivnější představitel současného profesionálního bodybuildingu, gigant Mamdouh „Big Ramy“ Elssbiay?

 

* Co to je – trénink s omezením průtoku krve? A proč může být tou vůbec nejlepší tréninkovou metodou budování svalů, zejména v oblasti končetin, jakou jste nikdy (prozatím) nevyzkoušeli?

 

* Jak využít trénink s lanyrozvoji kondice a zpevnění ramen a středu těla? (Ačkoli cviky na metodických obrázcích předvádí čtyřnásobná šampionka Figure Olympia Nicole Winkins, trénink není určen jen ženám, ale stejně dobře z něj mohou profitovat i muži.)

 

* Jak rozvíjí stehna a sedací svaly dvojnásobná stříbrná medailistka Bikini Olympia, půvabná Američanka Janet Layug?

 

* Památné momenty Olympie. Sedmnáct výjimečných pohledů objektivem fotoaparátu na nejprestižnější kulturistickou soutěž planety retrospektivně – od jejího začátku až po žhavou současnost.

 

* Jaká je tréninková filozofie nejúspěšnější slovenské silové trojbojařky na lifterské scéně IPF Ivany Horné?

2 

* K čemu se v posilovně hodí tzv. farmářská chůze, silové cvičení dobře známé zejména ze závodů strongmanů? Proč z něj mohou dobře profitovat také kondiční cvičenci?

 

* Jak správně provádět zvedání nohou ve visu a muscle-up čili výmyk do vzporu na horizontální hrazdě?

 

* Proč je posilování – s důrazem na dolní polovinu těla – vítanou a mnohdy nezbytnou akvizicí tréninku cyklistů všech výkonnostních úrovní? Jak by měl takový silový program pro cyklisty vypadat?

 

* Proč je aerobní trénink ve stylu HIIT ideální volbou pro všechny, již usilují o redukci tělesného tuku při zachování svalové hmoty?

 

* Jak u sebe rozpoznat pokles hladiny testosteronu, jak mu předcházet, respektive naturálně docílit opět jeho přiměřených hodnot?

 

* Proč by – i přes panující předsudky – vepřové maso nemělo chybět na talíři sportovců, usilujících o rozvoj síly a svalové hmoty?

 

* V čem jsou pozitiva konzumace brusinek?

 

* Sacharidy s nízkým glykemickým indexem představují pro tělo to nejlepší palivo a prostředek obnovování zásob glykogenu po namáhavém tréninku. Které zdroje volit a jak z nich připravit opravdu chutná jídla?

 

* Proč je česnek tolik přínosný pro lidské zdraví?

 

* Jak probíhalo bratislavské setkání redakčního týmu M&F s vítězi jednotlivých kategorií 16. ročníku DO FORMY S MUSCLE&FITNESS?

 

* V jaké formě se představili nejúspěšnější závodníci v naturální kulturistice a fitness na letošním Mistrovství Slovenska SANK a českém národním šampionátu ČSNS?

 

* Jak vypadali čeští a slovenští zlatí medailistéMS 2016 v natural bodybuildingu a fitness INBA v Budapešti?

 

* Vivat Las Vegas! Chcete si prověřit své znalosti o předních představitelích profesionálního bodybuildingu a fitness, z nichž mnozí se již brzy sejdou na letošním Olympia Weekendu? Po zaslání správných odpovědí budou vylosovaní šťastlivci odměněni DVD nosiči s akčními snímky!

 

* Kdo z našinců se v dnech 15. – 18. záři představí na Olympia Weekendu 2016 v Las Vegas?

 

Odpovědi na všechny tyto otázky (a ještě mnoho dalších) najdete v magazínu MUSCLE&FITNESS číslo 9/2016!

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com